16. marraskuuta 2015

Suomen kädentaidot 20 vuotta.

Viikonloppu oli täynnä menoa ja meininkiä. Kaksi päivää hengailin Tampereella Suomen kädentaidot messuilla ja kyllä voin sanoa, että kaksi päivää oli ehkä liikaa. Toisena päivänä väsähdin kesken kaiken aivan totaalisesti ja istuinkin viimeisen tunnin katsomossa ja vain katselin ihmisiä. Kaikkea hienoa oli taas esillä ja ideoita pää täynnä. Jos jotain olisin jäänyt kaipaan, niin esim. joku kiva kierrätyshenkinen ovikranssi olisi ollut mukava löytää. Jotain valkoisia tavis-kransseja oli, muttei  mitään oikeasti kiinnostavaa. Messujen yhteydessä oli jälleen kerran Keräilymessut, ja ne olivat tietysti kovin minun mieleeni.


 Yleiskuvaa C-hallista.

 

Ihan.in-osaston värikkäitä avainkaulanauhoja.

 

Minulle uusi tuttavuus Annukka Laine. Aivan mielettömiä muovikoruja.

 

Mummon Wintti ensimmäistä kertaa näillä messuilla. Olipas mukava saada kasvot yrittäjälle. Muutenkin ehdittiin turista niitä ja näitä.

 

Lisää MuWin osastoa. Oli niin nättiä että!

 

Mummon Wintiltä ostin kivan joulukoristeen. Ja PikkuLilli myi söpöjä tattipampuloita. Toinen pampula on jo karannut omille teilleen.

 Kaikenlaisia kortteja löytyi pikkurahalla messuilta.Versonpuodin osasto oli hieman pettymys. Olisin halunnut, että osastolla olisi ollut muutakin kuin kankaita. Koska olin odottanut näkeväni juuri sen osaston niin innolla, niin jotainhan sieltä piti sitten ostaa. Tämä yksisarvis-kuosi on vaan niin älyttömän suloinen, että päädyin aika nopeasti siihen. Lautanen löytyi Keräilypuolelta.Yritin löytää messuilta itselleni uusia korvakoruja, mutten löytänyt. Kaulakoruja löytyi sitten senkin edestä.Keräilymessuilla iskin silmäni tähän ylisöpöön Kirsikka Pomonaan. En oo koskaan ennen nähnyt tätä kirsikkaa missään, joten olin ihan innoissani tästä löydöstä. Hintakin oli kohtuullinen messulisä huomioon ottaen. ;)Maija Poppanen on mun idoli, ollut lapsuudesta saakka. Anna Pusun osastolta tämä kaulakoru.

4 kommenttia: