1. marraskuuta 2015

Kankahia.

Lokakuun viimeisen viikon löydöt löivät minut ällikällä. Kuvissa osa ostoksistani.
Nyt aionkin pitää pientä taukoa kirppareilla kiertämiseen, koska pitää säästää rahaa Tampereen Kädentaidot messuille. Tänä vuonna hommasinkin rannekkeen, joten mut voi bongata sieltä useampanakin päivänä, jos vaan voimani riittävät kiertelyyn.

 Synttäriarvontakin on päättynyt ja suoritan arvonnan tänään illalla tai huomenna aamulla. Huomenna illalla huhuilen voittajia!

4 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä taas! Olisin itsekin ostanut noista nuo melkein kaikki kankaat, emalimukin, Grapponia kulhon ja Majuri-hengarin :D

  VastaaPoista
 2. Minulla on ihan sama säästökohde, tänään sain vielä kirppistellä (viime kuun rahoilla) uudet palkat ja tienestit säästetään Treen messuille :) Itse olen tulossa messuille sunnuntaina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ps. Ihania löytöjä! Itse olen kankaiden kanssa vielä niin aloittelija, etten edes tunnistaisi noita hienouksia. Mutta tosi vähän liikkuu näillä leveyksillä mitään kankaita, ei uusia eikä vanhoja.

   Poista
  2. En mäkään aina tunnista mitään oikeita arvoesineitä. Suurimmaksi osan menen ihan sillä asenteella, että jos joku näyttää kivalta niin sen ostan kohtuuhinnalla. Varmasti olen missannut paljon kaikkea oikeasti arvokasta, mutta sillä asenteella ostan vain joskus törkeästi edelleenmyyntitarkoituksella. :D

   Poista