5. lokakuuta 2015

Legoset.

 

Kirpparilta löyty näitä vanhempia Lego-ukkosia, joita itsellänikin oli lapsuudessa. Ei kovin paljoa enää kirppareilla näitä liiku, joten nappasin mukaani.

 

Ruusuja ja Englantilaista purnukkaa löytyi pilkkahintaan.Ja tää taitaa olla sitä oikeasti vanhaa mallia.

 

Ihastuttava vanha lokerikko löytyi naapurikaupungin kirpparilta. Onpa vielä tosi hyvässä kunnossakin! Mauri pääsi rekvisiitaksi pussukan taskuun.Yksi kappale tätä valtavan hienon väristä verhoa löytyi myös.

 

Tää oli hauska ostos. Vanha nipsullinen pussukka, johon tuli mukaan punaiset solarium(?)-lasit kaupan päälle. Ihan rupes naurattaan kirpparilla. :D

4 kommenttia:

 1. Noi on jotenkin tosi sympaattisia ja nostalgisia nuo vanhat lego-ukkelit :) Mulla on niitä vasta pari, kun niitä tosiaan liikkuu aika harvoin kirppareilla (ja jos liikkuukin, niin yleensä niitä on joku yksi kappale jossain pussillisessa peruspalikoita ja hintana monta kymppiä..). Mäkin tein itse asiassa tänään päivällä postauksen, jossa esittelin mm. uusimpia lego löytöjäni (jos kiinostaa käydä kurkkaamassa, niin löytyy siis mun blogista).

  Ruusu kippokin on varsin söpö. Niin ja tuo vanha nipsullinen pussukka on kanssa hieno! Jätit sitten ne punaiset solarium-lasit esittelemättä :D Voin vain kuvitella, että ovat varmasti olleet tyylikkäät..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kotikodissa noita mun omia lego-ukkoja vielä tallella jonkin verran, mutta aina on kiva ostaa muutama lisää. :)

   Kävin kurkkaamassa sun blogia myös! Just ite myin niitä Primoja kirpparilla pois.

   Solarium-lasit meinasin heittää roskiin, mutta meidän poitsu haluskin ne leikkeihin...ööö...heh!

   Poista
 2. Hyvät löydöt! Legoukot on söpöjä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Luottokirppikseni ei jätä koskaan kylmäksi eikä kassia tyhjäksi. ;D

   Poista