21. elokuuta 2015

Elokuu.

Kesätyöt on viety kunnialla loppuun ja olen yrittänyt saada itseäni parempaan kuntoon. Siinä kuitenkaan onnistumatta. Viikossa on ehkä kaksi hyvää päivää ja loput meneekin sitten lepäillessä.

Retroristeilykin sitten peruttiin vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kyllä otti pannuun. Me kuitenkin käännettiin tappio voitoksi ja varattiin tyttöporukalla uusi risteily ja tehdäänkin sitten ihan oma retroristeily. En malta odottaa sitä!

Huomenna lähdetään körötteleen pohjoista kohti epämääräisellä porukalla ja samalla pääsen käymään elämäni ensimmäistä kertaa Miljoonakirppiksellä. Toivottavasti sieltä löytyisi jotain mukavaa matkatuliaisiksi.

Alla kuvia elokuun kirppislöydöistä sekä muutama kuva retroystävältäni saamista aarteista jo aiemmin kesällä.

Vaikka tätä blogia en tällä hetkellä jaksa päivitellä kovin usein, niin Instagramiin tulee napsittua kuvia pari kertaa viikossa. Sieltä löytyy edelleen kuvia retroaarteistani, sekä välillä jotain ihan muutakin. ♥
https://instagram.com/vaapukka/6 kommenttia:

 1. Onpa harmi kuulla, ettet ole saanut itseäsi vielä kuntoon, mutta onneksi sentään pari päivää viikossa sujuu hyvin! Harmi sekin, että retroristeily jouduttiin perumaan. Toivottavasti tuuri on kohdillaan Miljoonakirppiksellä :) Mäkin meinasin aluksi sinne suunnata, mutta näillä näkyvin olen huomenna autoton, joten väliin jää.. Kivoja löytöjä olet taas tehnyt! Tykkään etenkin tuosta Monchinista :) Pitäisi vissiin opetella tuota Instagramia käyttämään, jotta vois siellä käydä kurkkimassa retroaarteitasi.. Ei kait sen käyttö niin vaikeaa voi olla, olenhan osannut bloginkin aikoinaan perustaa (olen siis surkea aina uusien juttujen kanssa, jotka millään tapaa liittyy tekniikkaan, joten voi hetki mennä ennenkuin Instaan liityn..) :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥♥
   Miljoonakirppikseltä tulikin tehtyä kovasti löytöjä. Enpä niitä ole muistanutkaan kuvata blogiini.
   Instagram on kyllä niin koukuttava. ;)

   Poista
 2. Voi että tota eläinkangasta! Ihana! Onko se ruotsalaista? Toi perhoskuviokin on ihan mahtava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo tietoakaan eläinkankaan alkuperämaasta. Ihanaa kuitenkin on. ♥

   Poista
 3. Kurja että itsesi kuntoon saaminen vie aikaa. Ja harmi tuo risteilyn peruuntuminen.
  Ihania löytöjä olet kuitenkin tehnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä tässä haluaisi jo jotain varmuutta diagnoosistakin. Toivon todella että pian olotila muuttuisi edes vähän paremmaksi.

   Poista