26. heinäkuuta 2015

Heinäkuu lopuillaan.

Huh! Viikko olisi vielä töitä jaksettavana. Olen todella ylpeä itsestäni, että olen jaksanut koko kesän olla töissä, vaikka olo on ollut huono. Yhden ainoan kerran olen aamulla ollut varma, etten pysty lähtemään (ja selvisin kuitenkin työpäivän läpi) ja muutaman kerran olen meinannut lähteä kesken työpäivän, mutta muuten on mennyt yllättävän hyvin. Tällaista tunteiden vuoristorataahan tämä kesä on ollut. Reilun viikon päästä pääsen kunnolla sairaalaan tutkimuksiin ja toivon, että jotain helpotusta olooni löytyy.
Työpäivien jälkeen ei ole juuri voimia löytynyt kirppareilla kiertelyyn, mutta jotain pientä kuitenkin on tarttunut kesän aikana mukaan lähinnä viikonloppureissuilta.

Tulossa on joka tapauksessa pari mukavaa reissua tälle vuodelle, joita odotan innolla. Pääsen esim. ehkä elämäni ensimmäistä kertaa Miljoona Kirppikselle Tuuriin sekä Retroristeilyynkin tuli liput varattua. ♥

 Tietokoneeni on alkanut vetelemään viimeisiään ja olen kerännyt rahaa uuteen masiinaan ennen kuin tämä hajoaa totaalisesti käsiin. Olen yrittänyt osan kuvistani jo siirtää turvaan ennen kuin ne häviävät koneen hajoamisen seurauksena. Sitten kun saan uuden tietsikan, ja jos olotilani sallii, yritän uudistaa blogini ulkoasun. Mutta sen näkee sitten syksyn tullen, että missä kunnossa kroppa on. Toki laitan terveyteni etusijalle. :) Mukavaa heinäkuun loppua kaikille lukijoilleni ja ihanaa huomata, että tauosta huolimatta ette ole minua täysin hyljänneet! ♥♥♥
Tämän ihanuuden sain salaiselta retroystävältäni. ♥Laivalta tuli ostettua tämä ihastuttava Muumi-muki, jota ei Suomesta löydy kaupoista. (kirppareilta kylläkin hirveissä hinnoissa)

 

Tässä on kesäkassini, jota olen käyttänyt työpaikalleni kulkiessa.

 

Vihdoin löysin itselleni kohtuuhintaisen ja -kuntoisen Lady coffee-purkin.

 

Restauranta-päiviltä sydämellinen voisula-astia.


Paikalliselta kirpparilta löysin keltataustaisena tätä ihanaa kesäistä kuosia neljän pienen verhon verran.

12 kommenttia:

 1. Oi kun kiva kuulla kuulumisiasi, olet ollut paljon mielessä viimeaikoina kun ollaan siellä nurkilla käyty taloja katsomassa. :) Toivottavasti olosi pian helpottuu. Ihania löytöjä olet ainakin tehnyt, tuosta kahveepurkista haaveilen itekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, meinaatteko tänne lähelle muuttaa!? Tervetuloa vaan. :D Ja mukava kuulla, että olen ollut ajatuksissasi. ♥

   Poista
 2. Kivat löydöt! Tuo kassi on ihana!
  Kauheasti jaksamisia toivottelen täältä!

  VastaaPoista
 3. Kivoja löytöjä taas! Oi että, tuonne Miljoona kirppikselle Tuuriin voisin koittaa itsekin suunnata, mutta retroristeily taitaa jäädä omalla kohdalla vain haaveeksi :) Kovasti jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Huomenna pitäisi tosiaan suunnata Tuuriin. Kiva nähdä minkälainen tapahtuma se on.

   Poista
 4. <3<3<3 Haleja :) Ja jee, en malta odottaa retroristeilyä!!!!

  VastaaPoista
 5. Ihana toi kassi! Eikös sulla oo tota mehiläiskangasata jossain toisessakin värissä? Jaksamista töihin. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kassi on ihana! Juu, verhot löytyy sinitaustaisena tuosta kankaasta!
   Kiitos Maija, ja oli ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa! Oot niin ihana! ♥♥♥

   Poista