2. huhtikuuta 2015

Tinahäät. ♥

Se olis kuulkaa tänään tinahääpäivä mulla ja ukko-kullalla. Monet ihmettelee, että mihin se aika hurahtaa, mutta kyllä meillä on kymmenen vuotta avioelämää tuntunutkin ihan kymmeneltä vuodelta. On toki ollut paljon onnenhetkiäkin, mutta aivan liian paljon surua ja murhetta. Täytyy silti olla onnellinen omasta elämästään, vaikka monet asiat eivät ole menneet niin kuin olisi toivonut ja haaveillut. Eikä tämä tästä paremmaksikaan muutu, joten näillä eväillä mennään mitkä elämä eteen nakkaa.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Tämän viikon kirpputorisaldoa tässä kasassa.


En voinut jättää kirpparilla näitä ihania retropöksyjä. Vauvallehan nämä ovat, mutta aina saa laitettua eteenpäin jos ei onni enää suosi meitä.


Ruusutäkki. Kuva tärähtänyt, mutta kai tuosta selon saa. Mietin tätä kuulkaa kauan, että ostanko vaiko enkö. Ei välttämättä ole ihan minun makuuni tuo kuosi, mutta ajattelin, että kyllä tämänkin eteenpäin saa, jos en keksi tälle meiltä tai vaikka vanhemmiltani paikkaa.


Fisher Pricen vanha (?) vedettävä lelu sekä iiiiso kasa näistä hauskoja puupalikoita. Niitäkin on jo ehkä riittämiin...;)Ja vielä lopuksi kivan värinen pussilakana.

Muitakin löytöjä on tullut tehtyä, mutta kaikkea en ole jaksanut kuvata. Nyt lähden odotteleen miestä töistä ja katotaan mitä keksitään tälle päivälle. Rakkautta vaan....sydän haluaa...Tämä musikaali tuli nähtyä muutamankin kerran tuolloin vuonna 1997. Osaan vieläkin noi melkein kaikki biisit ulkoa. Siellä vilahtelee muutama tuttu näyttelijä ja Samillakin oli vielä tukka päässä. ;)

6 kommenttia:

 1. Onnea ja iloa teille! Meillä tulee 14 vuotta huhtikuussa nykyisen mieheni kanssa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja onnea myös sinulle tulevasta hääpäivästä!

   Poista
 2. Hyvää hääpäivää ♥ Eiköhän niitä ylä- ja alamäkiä löydy joka suhteesta. Meidän tapauksessa tosin jaksan aina ihmetellä, kuinka toi ukko kestää mua päivästä toiseen =) Ihania löytöjä oot tehnyt =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja juu siis en tarkoittanut, että murheita olisi ollut meidän parisuhteessa. Meillä ei mitään suurempia kriisejä ole oikeastaan edes ollut. Kolme kuukautta meidän häiden jälkeen eräs minulle todella rakas ihminen kuoli ja sen jälkeen on alkanut alamäki meidän läheisten elämässä. Näiden kymmenen vuoden aikana olemme kokeneet todella paljon surua ja murhetta lähimmäisistä ja onhan meille itsellekin tapahtunut suuria suruja. Läheisiämme on sairastunut vakavasti, eikä tilanne ole helpottamassa vaan päinvastoin. Siksi päivien kulku on välillä todella raskasta, varsinkin kun itse olen sellainen murehtija. Siksi pienistäkin ilon aiheista pitää ottaa kaikki irti.

   Poista