8. huhtikuuta 2015

Synttärikierros.

Mun synttäreiden kunniaksi halusin lähteä kirpparikierrokselle vähän kauemmaksi. Kyllä pelotti muuten ajaa, kun Suoman tuulet heiluttivat autoa koko matkan. Ensimmäistä kertaa tuntui ikävältä kun vuosi tuli lisää. Ikäkriisi iski siis nyt! En edes aio pitää synttäreitä, vaikka niitä onkin kyselty muutamalta taholta. Ahistaa!Ehdottomasti paras löytöni oli Mäkisen kuvastimen keltainen hyllyllinen peilisysteemi. Näkyy tuolla takana. Siis WOOHOO, sanon minä.

 

Arabian Kirsikkaa. Kerrankin sellaista joka ei ole haalistunut.Lisää Arabiaa ja Sarvistakin löytyi.Suloinen, mutta kovin pikkuruinen ruokalappu. On kyllä niin pieni, että josko tälle löytyis joku nukke jolle vois laittaa.Kahta eriväristä saman kuosista kangasta. Vasemman puoleinen on enemmän mieleeni väreiltään.
Sit tämä oli huikea löytö! Vanha retkeilyalusta. Näitä ei voi koskaan olla liikaa. Ja nyt kun on vielä tällainen retroinen, niin kyllä kelpaa kesällä tehdä piknik-reissu takapihalle. ;D

3 kommenttia:

  1. No ihan oikein oli, että löysit synttäripäivänäs tällaisia löytöjä! Ihania herkkukankaita! :) Ja tietenkin lämpimät onnittelut syntymäpäivänäsi! <3 Vuosi sinne tänne.. ;)

    VastaaPoista
  2. Onnea! Sekä vanhenemisesta että hienoista löydöistä. Ja siitä että säilyit hengissä tuolla myrskyssä, siellä oli tosiaan aika jännää ajella, varsinkin pikkupikkuautolla.

    VastaaPoista
  3. Onnea vanhemisesta ja hienoista löydöistä! Mä just maanantaina katselin, et mun synttäripäivänä ens kuun alussa on tässä lähellä kirppistapahtuma ja ajattelin mennä sinne. Ja olla tosi vihainen, jos en löydä kaikkea hienoa :D

    VastaaPoista