21. huhtikuuta 2015

Palapeli.

Tiesin, että minulle on tulossa ankea ensi yö, koska minulle tehdään eräs testi lääkärin toimesta ja lähdin purkamaan pientä ahdistusta kirppareille. Onneksi löytyi kivoja juttuja, jotka saivat ajatukseni ainakin hetkeksi pois tulevasta yöstä.Meidän 5-vee on tällä hetkellä aivan hulluna palapeleihin. Hauska vanha orava palapeli saattaa olla liian helppo nakki, mutta kaikenlaiset palapelit kelpaavat tällä hetkellä.
Kirjaimista ajattelin ehkä askarrella jotain.Jolly Dolly löytyi lähikirpulta.Ensimmäistä kertaa törmäsin kirpparilla kohtuuhintaiseen Arabian Primaveraan. Kaksi lautasta lähti mukaan. Pöydässä oli myös Primavera-kannu, mutta harmikseni se oli rikki enkä halunnut rikkinäisestä maksaa montaa kymppiä. Halvemman olisin varmaan ottanut kukkaruukuksi tms.Marimekon hauskat palikkalaatikot. Käsittääkseni nämä ovat maksaneet hunajaa uutena.Finlaysonia ja Marimekko mustavalkoisena.

4 kommenttia:

 1. Kivoja löytöjä sulla taas :) Nuo Marimekon palikkalaatikot toivoisin itsekin löytäväni joskus kirpparilta, sillä en ole raaskinut niitä uutena ostaa. Nuo Jolly Dollyt on kyllä hauskoja, niitä olen itsekin pari kappaletta onnistunut kirpparilta löytämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä yllättävä löytö noi palikkalaatikot. :)
   Jolly Dolleja minullakin on jo muutama. En ehkä tarvitsisi enempää, mutta tuo oli niin halpa, etten voinut jättää sitä kirpparillekaan. :D

   Poista
 2. ♥vau super-löytöjä! Tsemppiä♥

  VastaaPoista