27. huhtikuuta 2015

Kontista.

Käväsinpä Kontissa pitkästä aikaa ja hyvään saumaan sinne osuinkin. Olivat lätkineet tavaroita puoleen hintaan, enkä mä taas tiennyt mitään tällaisesta tapahtumasta!Tässä koko päivän kirpparisaalis, mutta kaikki eivät siis Kontista.


Fiskaminii ja Melaminii -50%.


Tämä löytyi Fidasta. Tykkään tästä kuosista jotenkin tosi paljon. Mullahan on tästä myös oranssia versiota, hieman erituntuisesta kankaasta vaan.Tämä myös Fidasta. Finlayson lukee lapussa. Mietin kauan, että onkohan tämä vanhaa vai uutta, mutta jotenkin päädyin vanhempaan kuosiin. Osaako joku kertoa tarkemmin?Ja sitten tämä Metsovaaran (?) pöytäliina löytyi Kontista.Niin supersuloinen koristetyyny Kontista myös.

5 kommenttia:

 1. Poikkesin kanssa eilen päivällä töiden jälkeen ja yksi yhteinen tuttukin siellä näkyi. Ei kyllä ollut mikään huippusaalis mulla. Yks pussilakana ja pari tuunausosaston palaa. Ehkä torstaina käyn vielä uudestaan kattomassa mitä olis tarjolla. Tänään ja huomenna niin pitkät työpäivät että ehtis just ennen valomerkkiä eikä sellainen sentään käy! :D Onks tuo sininen kukkakangas verho vai mikä?
  Entä mistä löytyi paljon punasta sydänkangasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen kukkakangas on pussilakana.. Ja sydämelliset on verhot ja ne löyty Fidasta. 😊

   Poista
 2. Oi mikä pöytäliina ja toi tyyny on aivan ihana ♥♥♥ Aikas hienot löydöt oot muutenkin tehnyt =)

  VastaaPoista
 3. Hei, upeita löytöjä olet tehnyt! Rakastan Metsovaaran kuoseja - tuon kuvion nimi taitaa olla Simpukka.

  VastaaPoista