12. maaliskuuta 2015

Retrorehvit osa 2.

Oon varmasti viimeinen, joka postaa meidän retrorehveistä viime viikonlopulta. Syynä siihen on se, että olen kulkenut sänky-vessa-sohva-väliä sunnuntaista asti. Iski sitten niin kova influenssa, että oksat pois. Edelleen olen kipeä, mutta tänään on ensimmäinen päivä kun olen jaksanut vähän suoda ajatusta muullekin kuin nukkumiselle. Täytyy kuitenkin jatkaa lepäämistä, ettei tule takapakkia taudin osalta (tauti kestää kuulemma 10-14 vuorokautta).

No, mutta järjestettiin siis Maijan kanssa retrorehvit osa 2, Tampereella Forget-Me-Not-liikkeessä ja kaikki meni todella upeasti. Etukäteen mietin, että olisiko siellä pitänyt olla jotain erityistäkin ohjelmaa, mutta aika kului kuin siivillä kun jutteli vieraiden kanssa. Kaikkien kanssa, en kyllä edes ehtinyt vaihtaa montaakaan sanaa, mutta tarkkailin sitäkin enemmän. ;)

Yritin valkkailla kuviksi sellaisia, mitä ei muiden blogeissa ole jo pyörinyt.
Ja nyt äkkiä takas sohvalle, kun alkaa tuskan hikeä pukkaamaan taas. :D


8 kommenttia:

 1. Kiitos kutsusta! Oli ihan mahtavat rehvit ja niin ihanaa nähdä sua ♥ Toivottavasti voit jo paremmin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Säkin pelmahdit sinne niin salakavalasti jostain! :D Juu, kyllä on nyt jo parempi olo. Edelleen on väsy ja yskä, mutta muuten alkaa jo elämä voittamaan!

   Poista
 2. Voi että, taas iski tauti. Toi influenssa on kyllä aika kettumainen, meillä se jyllää töissä kanssa ja se ei ihan parissa päivässä tosiaan paranekaan. Mutta lepoa vaan niin kyllä se siitä! Ja kiitos vielä kutsusta ja kivasta illasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olinhan tosiaan viikon verran välillä terveenäkin! :D Ensin oli joku tavallinen flunssa ja sitten iski se inhottava influenssa.
   Oli kiva, että säkin pääsit rehvaileen!

   Poista
 3. Kiitos mahtavista rehveistä ja tavataan taas pian :) pikaista paranemista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tosiaan nähdään pian! Tarttis tulla varmaan käymään siellä etelässä sun luona! :D
   Ja kiitos, voin onneksi jo paremmin. ♥♥

   Poista