17. helmikuuta 2015

Mr Selfridge.

Terveisiä sairastuvalta. Sunnuntaina alkoi selkäkipu joka paheni eilen, niin etten pystynyt istumaan. Nyt on onneksi vähän parempi olo selän kanssa, mutta jottei menisi liian helpoksi, niin heräsin aamulla jäätävään kurkkukipuun. Eli onkohan tämä kauhea tauti, jota on nyt liikkeellä, rantautunut meillekin. :/ Onnekseni mieheni otti meille kokeiltavaksi Netflixin kuukaudeksi ja olenkin nyt ahminut sarjoja tabletillani. Olen täysin haltioitunut Mr Selfridgeen. Muistan, että katsoin sitä joskus telkkarista jonkun jakson, mutta olen niin huono katsomaan telkkaria nykyään, enkä muista koska mikäkin ohjelma tulee, että katseleminen jäi vain siihen yhteen jaksoon. Voi, kuinka ihania roolihahmoja ja vaatteita ja asuntoja ja kaikkea ihanaa sarjassa onkaan! Sarjan maailmassa kiehtoo kovasti ihmisten tapa elää ja se miten kohteliaita ihmiset ovat toisilleen (vaikka tietenkin selkään puukottamista tapahtuu!). Ollaan niin siveellisiä, muttei kuitenkaan. Ja vahvat naiset ovat minun makuuni! :) Jeremy Piven vetää Selfridgen roolin kyllä älyttömän hyvin. Pointsit hänelle!

http://d2buyft38glmwk.cloudfront.net/media/images/canonical/mast-selflridge-twitter-hires.jpg

***
Tänään loppuu kirppispöytäni ja tavaraa on mennyt kyllä todella hyvin kaupaksi. Ihan jännittää, että paljonko voittoa tuleekaan. Jokainen sentti tulee todella tarpeeseen. Viimeksi kun kävin järjestelemässä pöytääni, niin löysin yhdestä pöydästä laatikon josta sai ottaa ilmaiseksi lehtiä. Kaivoin kaikki 70-luvun Käsityölehdet laatikosta ja huristelin kotiin selailemaan niitä. Kaikenlaista ihanaa sieltä löytyikin. Tässä makupaloja:
Tässä onkin tuttua kuosia. :D

4 kommenttia:

 1. Voi että, koita nyt parantua ♥ Mulle ei tuo sarja sano mitään, mutta katson kans niin vähän telkkaria ellei piirrettyjä lasketa =) Ihania ilmaisaarteita ♥ hieno toi pallopussi, jostain kumman syystä se kiinnitti heti mun huomion =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Selkä on parempi, mutta muuten on edelleen puolikuntoinen olo. Kurkkukipu saattaa kuulemma kestää kauankin. :/
   Pallopussi kiinnosti minuakin! :D

   Poista
 2. No höh, kurja homma. Parane pian.
  Määkään en oo kuullu koko sarjasta, mut laitan nimen korvan taa.
  Kiva että löysit lehtiä, niitähän sää oot kaipaillukin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tosta sarjasta alkaa kolmas kausi nyt keväällä Ylen kanavalta. KÄÄK! Mistä mä nyt nään sen toisen kauden ennen kolmatta?? Hirvee probleema!
   No lehtiä mä tosiaan kaipailinkin, mutta aina on vaan noita käsityölehtiä. Olisi kiva löytää muitakin lehtiä 70-luvulta. :)

   Poista