2. helmikuuta 2015

Helmikuista höpöä.

Kävin aamulla lähikirpparilla ja ostoksien jälkeen päätin varata vielä oman pöydän. Jotenkin jo tuo pöydän varaaminen sai mielen keveämmäksi. Nyt pitäisi saada taas pian tavaraa pois.
<--->
Meillä oli eilen asuntonäyttö. Yksi nuorehko rouva oli kuulemma käynyt. Ei ollut innostunut meidän asunnosta. Tuli heti mieleen, että oli joku modernista sisustuksesta kiinnostunut henkilö, eikä osannut nähdä metsää puilta. Vaikka meillä on kovin retroisia huonekaluja ja muita tavaroita, niin seinäpinnat ja muut materiaalit ovat hyvinkin neutraaleita. Harmittaa, etteivät ihmiset osaa ajatella omia huonekaluja ja tavaroita meidän asuntoon. Noh, ehkä se oikea ostaja vielä löytyy.Kirpparilta löytyi kerrankin halvalla kanavatyö.Poitsulle -50%-pöydästä Marimekon paita.Kirjoja löytyi nyt monta. Kirjahylly on siis aivan pakko hankkia seuraavaan asuntoon. ;)
Pekka Töpöhäntä Tivolissa oli niin kauniita kuvia, että se oli pakko ostaa. Yksi Agatha Christie löytyi taas. Oli kirjaston poisto-kirja. Lisäksi löysin halvalla Tove Janssonin Näkymätön lapsi sekä yksi parhaista elokuvista, joita olen nähnyt kirjan muodossa; Hiljaiset sillat.

4 kommenttia:

 1. Vaikka kirppistely onkin ah-niin-ihanaa-puuhaa, on innokkaasta tavarankeruusta johtuva kirppisrapula kyllä aika ahdistavaa! Itsekin suorastaan masennuin tuossa viikko takaperin, kun tavaraa tuntui jälleen pursuavan ovista ja ikkunoista - onneksi sainkin jo myytyä muutamia juttuja kaapeista pois. Mutta hei kuules, käyhän lukemassa blogini uusin postaus, siellä oisi sulle pientä blogihaastetta! :) Niin ja kovasti tsemppiä asunnon myymiseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kävin kurkkaan haastetta. En yleensä jaksa tarttua noihin, mutta tähän voisi ottaa osaa. :)
   Kiitos asunnonmyynti-tsempeistä!

   Poista
 2. Noi Pekka töpöhännät on niin kivoja, meijän mukulat tykkää, ja mää tietty kans. Ja noi alkuperäiset muumikirjat ne on ihania ihan aikuisten luettavaksikin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pekka Töpöhännät on kyllä kivoja. ;)
   Ja tuo muumikirja oli kyllä aika löytö.

   Poista