26. tammikuuta 2015

Viikonloppuna vintagea ja juhlahumua.

Eilen vierailin Tampereella Vapriikki Vintagessa. Tapahtumassa oli vintage-tori, luentoja, työpajoja (ihana tuttavani Outi, veti siellä pajan nimeltään: Säkenöivää kassitaidetta!), muotinäytöksiä jne. Harmillisen vähän oli ihmisiä löytänyt paikan päälle, vaikka tapahtuma olikin maksuton. En tiedä, oliko mainostaminen mennyt mönkään, vai missä oli vika. Toisaalta, olihan siellä mukavampaa hengailla, kun porukkaa oli kohtuullisesti. :)
Tapasinpa vielä Johannankin, jonka blogista voitte käydä ihastelemassa kuvia tapahtumasta.


Tapettitehdas Pihlgren ja Ritola Oy esitteli siellä tapettejaan, joita taas kerran ihailin ihan ääneen. Ehkäpä joskus saan näitä ihanuuksia meidän kotiimme.Joku hirveä innostus on minulle tullut nyt näitä vanhoja postikortteja kohtaan. Nämä ostin Vapriikin museokaupasta.
Tämä kalenteripyyhe oli ainoa ostos vintage-torilta. En voinut vastustaa noita kukkahousuja. :DTässä kuva meidän jalkkispojan jalkkiskakusta lauantain synttäreiltä. Oli muuten hyvää, vaikka ite sanonkin!

6 kommenttia:

 1. Määki luulin joutuvani maksamaan pääsymaksun ja yllätyin ko ei tarvinnutkaan. Sitä ilmaisuutta olis varmaan pitänyt toitottaa mediassa enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Selkeämmin olisi pitänyt ilmoittaa, koska tämä nyt ilmeisesti karsi kävijöitä.

   Poista
 2. Hmm.. se vintagetori oli ilmainen, mutta ne kaikki muut maksullisia, kympin per nokka. Kysyin vielä siitä tiskiltä erikseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä se oli ilmainen tapahtuma. Tuttuni oli järjestämässä sitä. Ainoastaan jos halusi osallistua Vapriikin järjestämiin aktiviteetteihin esim. näyttelyiden opastuksiin, niin ne maksoivat. Mutta esim. tori ja luennot olivat täysin ilmaisia. :)

   Poista
 3. Oli kyl aivan mahtavaa nähdä! Ihanaa kun saa kasvot ja ihan oikean ihmisen teksille =) Mä kans yllätyin, että tapahtuma oli ilmainen. Mulla oli varmaan niin järkyttynyt ilme kun kuulin lippujen hinnan, että myyjä huomasi kysyä, että oonko tulossa vain Vintagetapahtumaan =)

  Hienoja kortteja oot löytänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on kyllä hienoa saada kasvot blogisteille ja blogeille. :) Aika monen blogin kirjoittajan olenkin jo tavannut! Ja se on aina yhtä jännää ja hienoa. :D

   Poista