8. tammikuuta 2015

Sängyt kerroksessa.

Monen vuoden etsinnän jälkeen meille löysi tiensä viimeinkin tämä Niemen tehtaiden kerrossänky. Viime hetkellä, mutta kuitenkin. Ja vieläpä keltainen yksilö! ♥♥♥
Meidän nuorempi, parkour-hulluttelija, kiipeää koko ajan yläsängylle ja haluis kovasti pomppia siellä ja pelleillä. Siinä on äidin sydän sykkyrällä ja toinen vaan nauraa. :D
Kuvia on valitettavasti nyt vain yksi, kun ei meinaa meikäläisen päänuppi kestää sitä vartti/kuva muokkausta ja siltikään kuvista ei tule niin hyviä kuin haluaisin. Aaargh!Saatiin viimeinkin kuntoon tämä jo kesällä löytynyt tilkkupeitto. Se oli kehnossa kunnossa, joten poistimme sisukset sekä takakankaan ja siskoni korjasi vielä muutaman tilkuista, kun olivat vähän revenneet. Nyt on ihanan raikas ja ehjä tilkkupeitto ihastuttamassa elämäämme.

18 kommenttia:

 1. Oooh tuo tilkkupeitto on upea. Itsellä olisi suunnitteilla ommella sellainen meidän sängyn päälle, mutta aikaa ei vaan tunnu olevan.

  Meillä on yksi Niemen tehtaiden sänky ja nyt olisi tarvetta kerrossängylle, valitettavasti se meidän nykyinen sänky on sen verta heikossa kunnossa, ettei uskalleta laittaa sitä kerrossängyn osaksi, niin pitää hankkia kokonaan joku toinen sänky ja luopua tuosta ihanuudesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana. Kaikki haluaa aina hautautua sen alle, kun heitän sen sohvalle. :) Itsellä ei riittäis taidot, eikä hermot tollasen tekemiseen.

   Mullakin on jo suunnitelma tuon sängyn varalle, koska meidän vanhempi poika ei tuohon kauaa enää mahdu. Valitettavasti. Siksi olisin halunnut sängyn meille jo aikaisemmin, mutta parempi nyt tämäkin. :)

   Poista
 2. Tollanen kerrossänky meille myös kiitos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota on kuule metsästetty kauan. Kaksi kertaa myöhästyin, kun oli tarjolla tuollainen lähiseudulla. Ja nyt viimeinkin sain sen, tutulta tosin ennen kuin laittoi sen nettiin. Huh! :)

   Poista
 3. Ihana! Määki haluaisin meijän mukuloille kerrossängyn, mut meijän vintti on liian matala siihen.
  Onko toi tilkkupeitto restaurantapäiviltä? Se on tosiaan raikas, tosi nätti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä kätsy! Ja voi, että tota tilantuntua lastenhuoneen lattialla! Nyt on tilaa leikkiä!

   Tilkkupeitto on tosiaan restaurannasta. Laitoin siihen linkinkin vinkiksi, mutta ei sitä varmaan huomaa, jos kattelee esim. puhelimella. Noh, nyt se linkki on kursivoitu, jos muutkin hoksais! :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos vaan hurjasti vielä sulle Tanja! ♥♥♥

   Poista
 5. Ihanan värinen sänky! Kelpais kyllä meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itsekin tosi innoissani tuosta väristä. Olisin kelpuuttanut melkein minkä värin vaan tuosta sängystä, mutta keltainen oli salaa suosikkini. :)

   Poista
 6. Jee! Upeeta! Hyvää kannattaa odottaa :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No todellakin! Ainakin tässä asiassa! :)

   Poista
 7. Toi viltti on kyl ihana <3 Ja onnea sängyistä! Laitoitko sä sänkyjä kiinni mitenkään toisiinsa? Pysyykö ne hyvin? Meidän tars kans kantaa kohta puoliin toiselle pojalle sänky kellarista, mutta ajatus kerrossängystä hirvittää =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viltti? Tarkoitatko tilkkupeittoa? Se on oikeastaan tilkkupussilakana. Siellä on sisällä peitto.

   Ei olla laitettu sänkyjä mitenkään kiinni. Olen yrittänyt googlettaa, että miten ne pitäisi laittaa kiinni, mutta ilmeisesti muutkaan eivät ole niitä mitenkään laittaneet kiinni toisiinsa. Toivomme siis vain, että ne pysyvät itellään. :D Toi kerrossänky on niin pieni, että mua ei hirvitä yhtään kerrossänky. Itse nukuin nuorena sellaisella parvella ja tipuinkin sieltä joskus. Ihan melkein selväjärkinen olen edelleen. :D

   Poista
 8. Ihana peitto! Ja nuo Niemen tehtaiden sängyt on kyllä ihania ja kestäviä. Olen itse nukkunut lapsuudessani sellaisessa ja meidän lapset ovat pienenä nukkuneet isänsä vanhassa Niemen tehtaiden sängyssä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, meidän vanhempi poitsu ei tuohon kauaa mahdu, mutta toisenhan voi sitten myydä eteenpäin ja ostaa nuorisosängyn esikoiselle. Odotellaan vähän, että minkälaiset tilat seuraavassa asunnossa on, joten sen mukaan ostellaan sitten seuraavia sänkyjä. :)

   Poista
 9. Ihana sänky ja apua miten paljon symppiksiä eläintyynyjä ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihana! Ja mä tykkään kans noista tyynyistä, mutta mun mies saattaa olla eri mieltä. ;)

   Poista