22. tammikuuta 2015

Jouluista ja kesäistä.

 Kyllä täytyy meikäläisen olla hullu, kun seisoin aamulla 20 MINUUTTIA tuolla kauheessa pakkasessa ja tuulessa, kun odotin yhden kirpparin avautumista. Olin ihan muilla asioilla isossa cityssä ja ajattelin odotella ulkona (se oli VIRRRHE) kirpparin avautumista, kun en keksinyt muutakaan tekemistä sille ajalle.
Sen verran kohmeessa olin päästyäni kirpparille, että pakkohan sieltä oli jotain ostaa ettei olisi ollut turhaa kärsimystä. Jopa yhden ostoksen tein. Alla näkyvän priimakuntoisen ja kuin pakasta vedetyn kalenteripyyhkeen. Ehkä tämä oli sen palelun arvoinen. ;)


Kotikaupungista löytyi ensi joulua silmällä pitäen söpö pöytäliina.


Oranssi henkari maksoi 10 senttiä ja vihreä Sarvis-henkari 5€.Sarvis-henkareita alkaa oleen jo kiva kokoelma. Mitähän värejä näitä yleensäkään löytyy? Minulta löytyy nyt ainakin tuo vihreä, pari harmaata, keltainen, musta, pari ruskeaa ja violetti. Punainen ainakin uupuu vielä ja onkohan näitä oransseina? Se olis aika huikee. :)

6 kommenttia:

 1. Ihana toi kalenterin kuva! Mulla oli joskus punainen majuri, mut myin sen pois kun vei tangosta niin hirveen tilan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas tykkään noista Majureista, kun niihin saa hyvin talvitakit, niin ettei ne tipu koko ajan lattialle. :)

   Poista
 2. Onpa jännä kalenteripyyhe! Ja joo, on Majureita oransseina. Mulla oli, mutta pudotin sen lattialle ja sehän tietenkin otti ja katkesi. Miten sattukin putoamaan juur se oranssi kun olis muitakin värejä ollut tarjolla, se oli kaikista hienoin ja paras!

  VastaaPoista
 3. Majurit ovat kyllä ihan loistavia keksintöjä! Vaatteiden säilytys on niin paljon hauskempaa niiden ansiosta :P

  VastaaPoista