7. tammikuuta 2015

Ja ne loput kuvat...

...jotka jäivät puuttumaan edellisestä postauksesta.

Kylläpäs kuvankäsittelyyn menee aikaa, kun on uusi ohjelma. VAIKKA se on sellainen, jota tuli kouluaikoina käytettyä joka päivä. Pientä mieleen palauttelua ja harjoittelua vaan vaatii tuo homma.


Tämän aivan mielettömän Arabian tarjoilulautasen löysin samalta kirppisreissulta, kun edellisen postauksen kuvassa näkyvät. Tietääkö kukaan tämän nimeä ja/tai suunnittelijaa? Netistä en löytänyt mitään tietoa.


Oranssi hyllynaluskori ja alla näkyvä pussilakana.


Keittiöaiheinen tyynyliina.


Maailman ehkä söpöin oranssi kukkaro (?), invalidi-robotti ja seinätaulu, josta kuulemma muut osiot toteutuvat meillä, paitsi viimeinen, koska en juo kahvia. :)


Ja tässä sydäntä sykähdyttävä kuva 70-luvun Avotakasta. On meinaan keittiö paikallaan tässä kuvassa. Vaihtaisin oman keittiömme tähän yhdellä silmänräpäyksellä, jos se olisi mahdollista. Okei, jääkaappi ja pakastin voisi tulla meidän keittiöstä mukaan, mutta muuten...;D

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Se oli kyllä löytö! Ja sille löytyi heti paikkakin, joka kyllä saatta vielä vaihtua. :D

   Poista
 2. Superpisteet pussilakanakalle sekä siniselle keittiölle! Mä kävin tänään Kontissa enkä löytänyt mitään. Siis MITÄÄN. Ei ollut kiire edes ja tsekkailin kankaat ja tuunaukset tarkkaan, mut EI. Ei ihan hyvä vuoden aloitus täälläpäin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooh, sininen keittiö ei ole kyllä minun unelmani :D, mutta muuten on nätti.
   Aina ei voi löytää. Ja joskus sekin on ihan hyvä vaihtoehto. ;)

   Poista