12. joulukuuta 2014

Lupaus pitää?

Lupasin tällä viikolla itselleni, että nyt alan viimein käyttämään jemmakankaitani ihan oikeisiin käyttötarkoituksiin. Vaikka en osaakaan oikein ommella mitään, niin silti koitan. Ja ne kankaat joista en keksi ommeltavaa, lähtevät raakasti myyntiin. Hui! Katotaan pystynkö pitämään lupaukseni. :D12 kommenttia:

 1. Samaa hommaa täälläkin. Vaatehuoneeseen ei kohta mahdu sisälle, koska joku on hamstrannut sen täyteen kankaita. Tällä viikolla on käytetty kuitenkin useampi metri pois, että ehkä se tästä pikkuhiljaa :D Eilisen kovin paikka oli leikata Nukkumattia palasiksi, että ehkä sen jälkeen kaiken muunkin leikkaaminen on helpompaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa todellakin! Pakkohan niitä on ruveta käyttäänkin johonkin, kun eihän ne ketään lämmitä siellä kaapissa. :D

   Poista
 2. Aikamoinen lupaus! :D Mää en ihan noin jyrkästi pystyis, mut eilen sain listattua kyllä jonkinverran tekstiiliä Lumppulaan :)

  VastaaPoista
 3. Noista sais ihan mielettömiä tilkkutäkkejä 😍

  VastaaPoista
 4. Voi mitä ihanuuksia! <3 Olet kyllä melkoinen, jos onnistut tuon lupauksesi pitämään! :D Kannattaako sinun kuitenkaan myydä kaikkia kankaita, joista et saa pian tehtyä jotain? Voihan se olla, että saat puolen vuoden päästä "huikean idiksen" tehdä jostain tietystä kankaasta jotain, mutta sitten huomaatkin, että olet myynyt kyseisen kankaan! Minulle on nimittäin käynyt näin pari kertaa, ja silloin on harmittanut, että olen ahdistuksissani mennyt myymään kankaat. Muutama viikko sitten sain tehtyä uudet jouluiset tyynynpäälliset kankaista, jotka lojuivat kaapissa vuosia - onneksi olin säästänyt ne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauan etsittyjä kankaita en aio myydä, vaikken niistä mitään keksiskään. Enkä tietenkään nyt samaan aikaan kaikkia voi, enkä pysty toteuttamaan. Mutta jos joku kankaanpala on pyörinyt kauan kaapissa, eikä mitään ideaa synny, niin eteenpäin vaan. :) Eilen lähti jo iso kasa maailmalle ja ensi viikolla lähtee lisää. ;)

   Poista
 5. ♥kivoja kankaita! Mieluusti ostaisin sulta jotain, vaikkapa pieniäkin paloja, ja ompelisin lapsenlapsilleni. Jos sulla tulee mieleen joitain myytäviä voit vaikka laittaa mulle sähköpostia romulyyli@hotmail.com
  Mukavaa 3. adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin katsella jossain vaiheessa kaappeja sillä silmällä. Laittelen sulle sähköpostia jos jotain myytävää tulee käsiin. :)

   Poista
 6. Tilkkupeittoja on helppo tehdä! Järkkäät taas askarteluillan niin tuun auttamaan 😃

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täytyy varmaan järkätä taas askarteluiltamat! :D

   Poista