29. joulukuuta 2014

Joulu meni jo.

Joulu on mennyt jonkinlaisessa koomassa ja on ollut ihanaa pitää taukoa koneella istumisesta.
Ihania lahjoja tuli yllin kyllin, vaikka en toivonut kuin uusia silmälaseja. Niihin sainkin onneksi rahan ja menen heti tammikuussa etsimään uusia kakkuloita.Olin ollut ilmeisen kiltti, kun sain pukilta esim. tämän isoäidinneliö-peiton. Siinä on aika erikoiset värivalinnat, mutta se tekee siitä jotenkin suloisen. Ihan selvää Huvikumpumeininkiä!Tässä myös muutama lahja. Marimekon söpöt lintusukat, mustat villasukat, Myyrä-kangas tuli joulukalenterista, retrokaulanauha (jota vois käyttää jos pääsisi töihin!) ja Re-Don kunniamerkki. :)
 


Nämä puolestaan tulivat joulukalenteristani. Noihin Monchhichi-tyyppeihin tuli hirvee himo, joten niitä täytyy alkaa nyt metsästämään lisää jostain. :)Vietettiin kaksi päivää putkeen mun vanhemmillani, joten kävin taas kaivelemassa kaapeista aarteita. Yritin löytää yhtä vanhaa muovinalleani, mutta sitä en vielä löytänyt.
Sen sijaan kaikkea muuta kyllä löytyi. Esim. tämä nukke minun lapsuudestani. En muistanutkaan, että siinä oli noin kauniit kankaat. Edestä se hymyilee ja takaa on surumielinen.


Bambi-villitykseni sai uutta tuulta alleen, kun löysin omat vanhat Bambi-kirjani. OOoh!Sitten löysin äitini tekemän kukkataulun. Se on siis tuo keskellä ovaalissa kehyksessä. Nyt kun katselen taulua, niin pitäisiköhän se olla vaakatasossa? :D Siihen oli kyllä laitettu ripustus-systeemi niin, että se olisi noin pystyssä...hmm...Ihmettelin, miten en muista tällaista taulua, mutta tämä on kuulemma ollut meillä vain kerrostaloasunnossamme, jossa olen asunut 2½-vuotiaaksi asti, joten ihmekkös en muista tätä ihanuutta!

1 kommentti:

  1. Ihana idea joulukalenteri! Saanko udella, kuka joulukalenteriasi sinulle täyttää? (Ai niin, se on tietysti pukki!)

    VastaaPoista