3. joulukuuta 2014

Herkkuja.
Kirpparilta löyty tänään iso kasa Agatha Christietä. Tuskin noita koskaan luen, mutta ne on vaan niin kiehtovia jollain tavalla. Sitten löytyi myös ihana kilisevä heppanen.
Marimekon outletista löytyi söpöjä joulukortteja.

2 kommenttia:

 1. Et lue? Mikäs siinä sit on? Mää oon lukenu varmaan kaikki muut Poirotit (ja kauheen kasan muita Christien kirjoja), paitsi Esiripun. Sitä mää en oo pystyny lukemaan ko tiiän että Poirot kuolee siinä. Mut ehkä mää nyt voisin sen jo lukee ko oon nähny sen filmattuna, eikä ees tullu itku. Mää yritän kerätä kaikki mahdolliset Christiet hyllyyni. Yleens ne on vaan aina niitä samoja joita kirppiksillä pyörii. Niin ku esim toi Kuolema ilmoittaa lehdessä. Mut jos joskus haluat eroon tosta Lentävästä kuolemasta, nii mää voin ostaa. En muista ennen nähneeni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No katos kun....mulla on lukihäiriö sekä keskittymisvaikeus, joten esim. kirjan lukeminen on meikäläiselle aikamoinen haaste. Tykkään tosi paljon kirjoista ja tykkään sivellä kirjojen sivuja, mutta tuollaista aikuisen kirjaa, en ole tainnut koskaan elämässäni vielä lukea kokonaan. :D
   Silti haaveilen, että saisin sellaisen kirjastohuoneen itselleni seuraavasta asunnosta. :)

   Poista