3. marraskuuta 2014

Voiton puolella.

Vihdoin ollaan voiton puolella tautien selättämisessä. Vanhempi nassikka pääsi jo tänään kouluun ja nuorempikin on tervehtynyt. Itselläni vielä pikkusen yskää ja kurkku kipeä, mutta muuten olo on jo normaali (tai niin normaali kuin se meikäläisellä voi olla ;)). Kipeilyiden keskellä en ole juurikaan kirppareillekaan päässyt. Jotain uutta ja kivaa kuitenkin on ilmestynyt kotiimme.Tämä, ilmeisesti Finelin, ruskea kulho löytyi kirpparilta jo joku aika sitten.Nämä patalappu ihanuudet voitin arvonnassa. Mukavan jouluiset.Ja naperolle tilasin ompelijalta syksy-/kevättakiksi nukkumatti-luomuksen. On meinaan nätti!

8 kommenttia:

 1. Onko noissa patalapuissa jotkut taskut kun näkyy tollaset saumat vinottain? Kätevää, ei pala kädet niinkään helposti. Pikkasen komia takki!

  (Yritin muuten huutaa lumppulasta tuala taustallakin näkyvää ollikollia, luovutin hurjan 36€ kohdalla, onneks en voittanu. Olisin ostanu sen ittelleni synttärilahjaks.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo patalapuissa on tosiaan taskut! Itsekin piti hetken miettiä että mitä ihmettä! Kunnes hokasin, että onpas hyvä idea! :)

   Voi kauhia! Oman Olli Kollin ostin 1-2 €:lla...Ja saman verran maksoin Tammelantorin noutajasta. Täytyy varmaan kiikuttaa sulle seuraava Olli Kolli joka tulee vastaan kirpparilla. :D
   Mulla on muuten se sun kangas vielä täällä odottelemassa...

   Poista
  2. Mulla on kans sulle kangasta. Ko vaan saisin aikaseks, niin laitan blogiin jotain tavaraa myyntiinkin. Se retrolokontuminenkin sitte unohtu.

   Poista
  3. Retrokokoontuminen ei ole ollut tänä syksynä päällimmäisenä mielessä kun oon sairastellut niin kovasti ja tämä asunnonmyyntihässäkkäkin on vienyt voimia ja ajatukset ihan muualle. :)

   Poista
 2. ♥ihana takki! Mulla on punaista Nukku-Matti kangasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takki on ihana ja onkin kerännyt kehuja ihmisten ilmoilla. :) Itselläni ei ole lainkaan tota Nukkumattia kankaana. Sitä toisenlaista kylläkin vähäsen. :)

   Poista