29. marraskuuta 2014

Joulukuu, tule jo!

Kirpparilta tarttui mukaan hauska jouluinen koriste, jonka nakkasin kodinhoitohuoneen oveen. Se on ryppyinen, mutta en tiedä uskallanko silittää sitä, kun se on sellainen vähän vahamainen. Sulaakohan se? :D

Fiskamin kauniin värinen tarjoilulautanen.Marimekon Valpuri kangasta pienen verhon verran.Lasten koossa oleva leivontaessu. En ole nähnyt tätä kuosia tässä värissä ennen...?


Ja äidiltäni sain iltalukemista lainaan, koska itselläni ei ole varaa tilata mitään lehtiä. :)

6 kommenttia:

 1. Mitä iltalukemiseen tulee, niin haluutko ison pinon Kotivinksuja parin vuoden takaa? En mä oo kaikkia ees lukenut kun lopetin tilauksen (ymmärsin että 100e vuodessa on vähän liikaa lehdistä jotka selaan kerran..). Mutta kun tässä saan selattua niin tuonko sulle? Eikä tartte palauttaa vaan voi vaikka antaa eteenpäin sitte taas. :)
  Silitystä ehkä ite uskaltaisin kokeilla aika alhasella lämmöllä ja vaikka jonkun pyyhkeen tms. kankaan läpi. :) Ettei suoraan rautaa siihen vahamaiselle pinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tarjouksesta, mutta en taida ottaa lisää lehtiä. Oon tainnut lukea kaikki vanhat Kotivinkit. :)

   Täytyy kokeilla ensin varovasti silittää jonkun läpi, ettei sula! ;)

   Poista
 2. Nurjalta puolelta vois koittaa silittää tai sit jos sekin on vahamainen niin sit vaikka harson läpi :) Upea essu, en oo mäkään nähnyt ton sävysenä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kokeilen varovasti silitellä.

   Joo, toi on aika hauska essu ja tosiaan oudot värit.

   Poista
 3. Mää luultavasti kastelisin sen ja silittäisin miedolla lämmöllä leivinpaperin kanssa. Siis nurjalta puolta ja leivinpaperia molemmilla puolilla, jos vaikka kuva pehmenee niin ei tartu mihinkään. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, totakin vois kokeilla! Kiitos vinkistä!

   Poista