11. marraskuuta 2014

Hyväntekeväisyyskirpputori.

Luin sattumalta lehdestä, että tässä meidän lähellä on vielä viikon verran hyväntekeväisyyskirpputori ja päätin poiketa siellä. Tällainen Pop-up-tyylinen kirppis kun oli kyseessä, niin hintoja ei tietenkään ollut missään, vaan keräsin sylillisen tavaraa ja menin ihanan vanhemman rouvan luokse kysymään paljonko kasa maksaa. Noh, kaikki kuvissa näkyvät tuotteet maksoivat yhteensä 3€. Ihan hävetti yhteissumma, joten lopulta annoin kyllä rouvalle enemmän rahaa ja sanoin, että pidä kaikki. Annetaan hyvän kiertää. Ja kun tätä kirpparia pitivät vapaaehtoisesti neljä naista ja tuotot menevät tosiaan hyväntekeväisyyteen, niin eihän siinä tarvinnut kauaa miettiä.
Kattokaa nyt mitä mä löysin!!! Ja arvannette varmaan mistä tavarasta hykertelin koko kotimatkan... :D


8 kommenttia:

 1. Oho! Aikas mahtavat löydöt! Toi lamppu on ihan mielettömän ihana ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lamppu oli sellainen, joka sai sydämen sykkimään. :)

   Poista
 2. Voi tota tyynyä! Niin söpö! Mut siis toi lamppu. Että niinku kaikki 3€? Ton lampun normaalihinta olis kyl lähempänä 30€... Kyllä sulla tuuri kävi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyyny oli jotenkin niin hellyyttävä. :) Mut, joo lamppu! Pakkohan mun oli maksaa enemmän kuin 3€, kun tiedän lampun arvon. Mutta hienoahan se on, että joskus käy näinkin päin. Olen nimittäin maksanut useammastakin ihanasta tavarasta aivan liikaa! :D

   Poista
 3. Jaahans... Aika löytöjä!! Onkohan sulla mitään tietoa aukioloajoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kymmeneltä se aukee, mutta en muista sulkemisaikaa... :/

   Poista
 4. No vau mitä löytöjä! Voi tota tyynyä <3 Ja lamppu on aivan mieletön!

  VastaaPoista