28. marraskuuta 2014

Daigaa.

Tässä on kärsitty nyt kolme päivää migreeniä, joten koneella istuminen ei ole oikein houkuttanut. Tosin, meillä oli nettikin poikki kaksi päivää. Tässä uusin ostokseni Daiga daiga duun just mulle sopiva pikku olkalaukku. Tämä on sopiva sellaisille reissuille, jonne tarvii mukaan vaan pari kolikkoa rahaa ja kännykkä.


Ensi vuoden laukkukalenteriksi valikoitui Polkka Jamin tosi söpö ja hyvältä vaikuttava kalenteri. Seinäkalenteri vielä uupuu ja sen hankkiminen on aina yhtä hankalaa. Siinä kun pitäisi olla omat sarakkeet kaikille perheenjäsenille + koko perheen menoille. Sitten pitäisi näkyä liputuspäivät sekä mieluusti vielä nimipäivätkin ja viikkonumerot. Kaiken kukkuraksi sen pitäisi olla vielä nättikin! Siinä on toivetta kerrakseen! ;) Mietin, että voiskohan jossain itse tehdä mieleisen kalenterin?


2 kommenttia:

  1. Jos läydät jostain tuollaisen mahdottoman seinäkalenterin, niin vinkkaa tännekin :D Meillä oli joku vuosi itse tilattu kalenteri (sen sai ilmaiseksi joillain koodeilla), mutta ei siinä ollut ainakaan mitään hienouksia, kuten nimipäiviä. Ehkä jostain saisi sellaisenkin. Voisihan sellaisen itsekin väsätä ja tulostaa, mutta hirveä vaiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ehdottomasti vinkkaan tänne jos joku viksu kalenteri löytyy jostain! Olen jo vakavasti harkinnut oman kalenterin tekoa. Kokeilin yhtä netissä itse tehtävää, mutta siihen ei saanutkaan tarpeeksi kaikkea mitä olisin halunnut.

      Poista