14. lokakuuta 2014

Voi rähmä!

Meidän pienemmälle naperolle puhkesi eilen silmätulehdus. Käytiin tänään heti hakemassa lääkäriltä lääkkeet. Nyt toivotaan, ettei tartuta muita perheenjäseniä. Me sairastetaan siis lomalla. Höh!

***
Reilun 1½ viikon päästä on kauan odotettu tapahtuma meidän nurkilla. Tampereen Pakkahuoneella järjestetään Retro & Vintage + Design Expo. Olen yrittänyt metsästää sinne lippuja itselleni erilaisista arvonnoista. Vielä ei ole tärpännyt. Toivon, että onni suosii kuitenkin!
***

Alla näkyvä söpö tyynyliina sekä Disney-kirjat kotiutin eilen Sinisen siiven satujen luota. ;)8 kommenttia:

 1. Jestas. Mä jo säikähdin otsikon ja kuvan yhdistelmällä että oliko siinä tyynyliinassa ny kuitenki joku kammottava tahra tai reikä mut onneks ei. Paranemiset potilaalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei. Tämä on ihan ehtaa silmärähmää. :D

   Poista
 2. Meiltä löytyy samanlaisia tyynyliinoja :)

  VastaaPoista
 3. Mulla oli lapsena samanlainen tyynyliina ja lakana. <3
  Ovat vielä kotitalossa tallessakin. :)

  VastaaPoista
 4. Arvaa vaan harmittaako se retro-expo? Mää oon koko viikonlopun kekrijuhlassa, ohjelma on niin tiivis, ettei sieltä livahda mihinkään. Miks kaiken kivan täytyy olla aina sammaan aikaan? :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mullakin on itseasiassa se päivä aika kiireinen, kun pamahti kaksi menoa päällekkäin, joten täytyy käydä vaan nopeesti pyörähtämässä siellä expossa. Että niinhän se menee, että kun kerrankin on jotain, niin ne osuu samalle päivälle.

   Poista