6. lokakuuta 2014

Tapahtumarikas päivä.

Eilen oli asuntomme toinen asuntoesittely. Taas puunattiin ja roudattiin tavaraa pois. No ei nyt taaskaan mikä menestys, mutta yksi nuoripari oli käynyt, jotka etsivät tämän kokoista asuntoa tältä seudulta. Toivon, että tykästyivät tähän ja tekevät jossain vaiheessa tarjousta.
Asuntoesittelyn ajaksi piti taas keksiä jotain muuta tekemistä, ettei jännittäis. Kävimme jälleen kirpputorilla sekä pappani haudalla viemässä kanervia ja kynttilän. Kirpputorireissun aikana tapahtui myös inhottava kolari kirppiksen takana. Ambulanssilla siitä vietiin yksi mies sairaalaan.


Meillä on kodinhoitohuoneessa epämääräisten tavaroiden säilytyspaikkana killunut jo jonkun aikaa Ikean sammakko, kun en ole keksinyt miten tavarat säilyttäisin kätevästi. No nyt tein kirpparilta superlöydön. Vanha pyykkipussi ja millä kuosilla!!! WOW! Nyt on nätisti pesupussit, pyykkipojat ja hiustenkuivaajat pyykkipussissa roikkumassa. Sammakko saa lähteä autuaammille metsästysmaille.

Vanha vihreä hattulaatikko löytyi mukavaan hintaan. Ihana emalinen sydänmuki, pitsiliina ja ah, niin ihanan värinen patalappu. Ihanat löydöt kertakaikkiaan!

6 kommenttia:

 1. Voi ihanuus, tuo pyykkipussi on kyllä niin kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! En ole ennen nähnyt tuollaista missään.

   Poista
 2. Samanmoinen hatturasia kuin meitsin ompelupöydällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Olen saamassa näitä samaisia hatturasioita enemmänkin eräältä sukulaiseltani jossain vaiheessa, mutta en jaksanut odotella. :D Ja kyllähän näitä sitten tarvii siellä meidän tulevassa isossa talossa. :D :D

   Poista
 3. Vanhat hatturasiat ovat ihania, mutta ainakin täälläpäin kiven alla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen vain kerran aikaisemmin nähnyt tuollaisen, mutta ihanalla kukkakuviolla varustettuna. Se oli tosi kallis, mutta vähän jäi harmittamaan etten ostanut sitä. Sehän oli mennyt sitten seuraavana päivänä, kun menin hakemaan sitä. Mutta minulle on tulossa kolme tuollaista eri väristä rasiaa tässä lähitulevaisuudessa. Sitä ennen nautin tuon vihreän kauneudesta. :)

   Poista