28. lokakuuta 2014

Syksyahistus.

Yleensä tykkään hirveesti syksystä. Tällä kertaa ahistaa ja pahasti. Johtuu todennäköisesti sairastelusta ja elämäntilanteesta. Vaikka kuinka mietin ja etsin, en keksi mistä löytäisin töitä. Nyt oon taas niin väsynyt tuohon koko työnhaku-ajatukseen, että alkaa oleen taas voimat loppu. Minullahan on varmasti taitoja ja tietoja erilaisista asioista, mutta miten löydän niihin liittyvän työpaikan! Se on tässä ongelma!

Omaa oloa ei helpota yhtään jatkuvat otsikot uutisissa: "työttömät ovat kuin rikkaruohoja" tai "saan kotona saman rahan kuin ollessani töissä, miksi menisin töihin?" jne. Näillä otsikoilla itselle tulee vielä hirveämpi olo, koska monet varmaan saavat sellaisen kuvan, että työttömät ovat laiskoja tai käyttävät vain hyväkseen hyviä tukia. Itse kun koen JOKA IKINEN PÄIVÄ huonoa omaatuntoa siitä, että olen kotona ja minulle maksetaan siitä. Joka ikinen aamu kun herään, niin ensimmäinen ajatus on se, montaakohan työpaikkaa tänään haen ja mitähän uusia yrityksiä tänään keksisin mihin voisin tyrkyttää itseäni. Voitte vain kuvitella kuinka ahdistavaa ja kuluttavaa sellainen elämä on. Haluaisin niin kovasti olla osa yhteiskuntaa. Tuoda omalla työnteollani verorahoja valtiolle ja olla apuna jonkun yrityksessä. Mutta sitä kunniaa ei minulle vain suoda.
Monta kertaa on tehnyt mieli luovuttaa ja antaa vain olla. Olla loppuelämänsä köyhä ja epäsosiaalinen erakko, jota ei haluta mihinkään.

Tästä kaikesta huolimatta täytyy jaksaa porskuttaa eteenpäin. Välillä voi vaikka vähän itkeä ja huutaa, mutta sitten pitää taas jatkaa. Peukut mulle. :)

Näistä retroihanuuksista saan voimaa päiviini.
♥♥♥8 kommenttia:

 1. On se rankkaa olla ahkera. Lähetän täältä voimaa olla edelleen sinnikäs. Jos se työpaikka seuraavan nurkan takaa löytyis.

  VastaaPoista
 2. Kirjoitit rohkeasti! Tsemppiä ja jaksamista! T. pätkätyöläinen

  VastaaPoista
 3. P.s. Toivottavasti sairastelu helpottaa, josko mielikin kevenis sitä myöden...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempaan suuntaan ollaan jo menossa. Jippii!!

   Poista