6. syyskuuta 2014

Sieni.

Tuntuu, ettei kirppareilta ole tarttunut mukaan mitään kivaa pitkään aikaan, mutta kyllähän nämäkin ostokset ilahduttivat mieltä kovasti. :) Kaikki Fidalta.Mitähän tänne laittaisi? Pääsi keittiön seinälle sulostuttamaan.Maatuska kännykkäkoru oli tosi mieleinen löytö, mutta mitä ihmettä! Mun kosketusnäyttöpuhelimeen ei saakaan kännykorua kiinni mihinkään? Miksei? Täytyykö mun vaihtaa takaisin vanhaan puhelimeen? Tai sitten kiinnitän tuon takkiin tai reppuun.Tämä kärpässieni-sirotin oli tosi söpö. Harmi vaan, että on korkin alta vähän rikki, joten en uskalla ottaa käyttöön, ettei siruja irtoa suolaan tai sokeriin. On kyllä nätti koristeenakin. Ja sopii hyvin syksyyn.

4 kommenttia:

 1. No nyt munki tarttee päästä käymään Fidassa. Ihania! Mut tottahan sää pistät sualasalkkariin sualaa. Mulla on merisualaa omassani, siittä on aina kätevää heittää sualat keitinvetteen. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sehän se onkin! Suolasalkkari! En vaan taida löytää sille järkevää paikkaa keittiöstä, niin että siihen viittis laittaa elintarviketta. Se on nyt justiinsa toisessa päässä keittiöö, missä teen ruokaa. :D

   Poista
 2. Kyläpähän hipoo täydellisyyttä nuo löydöt. Ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllähän nämä mieltä lämmittivät tosiaan.

   Poista