28. syyskuuta 2014

Ensiesittely.

Että voi ihmistä jännittää oman asunnon ensiesittely. Oli pakko lähteä miehen kanssa tekemään jotain ihan muuta esittelyn ajaksi, kun tuli ihan maha kipeäksi jännityksestä. Kirpparikierros auttoi mukavasti viemään ajatukset muualle. Ja kun löysin tämän hassun kirjan kirpparilta, niin pakkohan se oli ostaa, kun ajattelin sen tuovan onnea asunnon myyntiin. Meidänkin (toivottavasti pian tapahtuvassa) muutossa muuttomiehet saavat samaa salamyhkäistä juotavaa. ;D

Ja mikä lopputulos olikaan? YKSI vanhempi pariskunta kävi katsomassa. Kolme päivää puunasin niska limassa joka ikisen nurkan puhtaaksi ja tavaraa roudattiin pois näkyvistä monta autokuormallista. Ystäväni kuitenkin lohdutti, että mehän tarvitaan vain se yksi pariskunta, joka tämän asunnon ostaa. Ja tottahan se on!


4 kommenttia:

 1. Tsemppiä myyntiin! Se on rasittavaa, minäkin viikottain paniikissa puunasin meidän asuntoa ja usein kävi vaan se yksi tai kaksi ihmistä. Vajaa neljä kuukautta meni ja sitten tuli se oikea ostaja <3 Kyllä se päivä teillekin koittaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivomme, että jouluun mennessä olisi asunto myyty. Kyllä mä uskon, että tästä joku saa uuden ihanan kodin. Kiitos tsempeistä!

   Poista
 2. Onnee myyntiin! Pidän peukkuja, että hyvä tarjous tulis nopeesti. Hauska kirja, varmasti sen löytäminen oli hyvä enne. :-)

  VastaaPoista