4. elokuuta 2014

Työtön (ties monettako kertaa).

Tällä kerralla kun jäin työttömäksi, se on tuntunut jotenkin erilaiselta. Ehkä siksi, että elämässämme on nyt monta muuttujaa. Kovin vaikeaa on totutella ajatukseen, että taas ollaan ilman töitä. Ei meinaa enää elimistö kestää tätä elämäntilanteiden nopeaa vaihtelua. Jos aikaisemmin tilanteiden vaihtelut ovat vaikuttaneet "vain" psyykkiseen puoleen, niin nyt alkaa fyysinenkin puoli prakaamaan. Kuinka kauan ihminen kestää tällaista?

Tämän hauskan lasten kupin löysin eilen yhdeltä uudelta kirpparilta, joka muuten oli aika pettymys koko paikka. Puolet pöydistä oli täynnä sitä uutta krääsää, jota en voi sietää. Kuppi on vähän rikkikin, mutta joku tässä puhutteli minua.Mikäs nyt on, kun olen innostunut näistä ristipistotauluista? :DJa tämän Marimekon IIIIHANAN pussukan annoin itselleni luvan ostaa, koska hain yhteen työvoimakoulutukseen ja yritän olla optimisti (ensimmäistä kertaa elämässäni) ja uskon pääseväni opiskelemaan. Tännehän voi laittaa kynät ja kumit ja muut tarpeelliset. :DJa sitten lopuksi Muumien esi-isä antaa minulle elämänohjeen, jolle yritän antaa tilaa elämässäni.

2 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja ymmärrän kyllä huolesi <3 Toivottavasti se työpaikka vielä löytyy tai pääset tuonne koulutukseen! Kuppi on todella söpö. Mullakin on ollut viime aikoina joku ihme viehtymys noihin ristipistotauluihin :D Tänään lähti sun paketti postiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tsempit tulevat tarpeeseen. ♥ Ristipistot rulaa. :)
   Jään innolla odottamaan pakettia...huih. :O

   Poista