22. elokuuta 2014

Pylli.

Huomenna olisi syksyn odotetuin hetki, eli syysrestauranta Kangasalla ja olen kipeä! Silti aion reippaana viilettää ostoksille. Toivon vaan, ettei olo mene heikompaan yön aikana. Hirveetä droppausta vaan koko ilta. Huuuuuuh.Marimekon Bo Boo-tyynyliina löytyi Fidalta.Ikeaan oli tullut ihania eläinkortteja. Tulispa tollasia tapettejakin, joita eläimissä on käytetty!


Meidän vanhempi poika on äärettömän kiinnostunut kaikesta luontoon liittyvästä. Lintujakin osaa luetella ja tunnistaa kymmeniä. Enemmän kuin minä! Ostin Ikeasta tekstiilitussit ja nyt on lintuja ilmestynyt paitoihin ja muihin tekstiileihin. Näitähän voisi ruveta myymään, ainakin tutuille. :D Tämä kyseinen lintu on nokikana, jos joku ei tunnistanut. ;)Ja ne kivat verhot, jotka löysin Fidasta, pääsivät viimein ikkunaan. Aivan lähestulkoon täyrelliset!Mun Lego-etana. ♥

9 kommenttia:

 1. Oooh mikä verho! Harmilliseen saumaan kyllä kipeys iski, mutta tsempit täältä että olo paranee! Mekin tullaan huomenna Kangasalle, toivottavasti saadaan sitten myöhemmin kilvan ihastella löytöjämme. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän se olo parantunut, mutta silti piti paikalle ajella. :) Toivottavasti löysit jotain kivaa!

   Poista
 2. Mää aattelin kans aamusta ajella restaurantaan. Saa nyt nähdä miltä saan itteni ylös. Kangasalan Sanomissa luki, että se on Pikkolan koululla, Mobilistien sivuilla lukee Mobiliassa, kummassa se nyt sitte on? Mobiliassa?
  Sun poikas on oikee taiteilija, tunnistin heti nokikanaks. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkolan koululla se on. Mobiliassa on Rautalankaa ja jenkkiautoja, me mennään sinne ja.

   Poista
  2. Juu, siellä koulullahan se oli. Siitä oli vähän vääntöö, että kummassa pidetään, mutta en tiedä mitä tapahtui, ettei sitä pidettykään Mobiliassa. Ens vuodelle sitä on kai suunniteltu ihan muualle. ;)

   Poista
 3. Sulle olis haaste mun blogissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas, täytyy käydä tutustumassa jossain vaiheessa. :)

   Poista
 4. Mahtava lintutaiteilija tuo lapsesi! Niin symppis paita:) Minulla on vieläkin tallessa ala-asteella painamani kissapaita ja odotan että poikani kasvaisi sen kokoiseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä täytyy olla ylpeä 7-vuotiaasta. Hän nimittäin oppi piirtämään vasta ihan muutama vuosi sitten. Kun muut tuttujen ja sukulaisten lapset teki tikku-ukkoja ja muutakin edistyneempää jo 3-4-vuotiaana, niin meidän napero teki sellaista ympyräsuttua. Ja nyt tulee tollasia taideteoksia, että äitiä ihan itkettää. :)

   Poista