10. elokuuta 2014

Pispalan pihakirppis.

Kävimme tänään koko perheen voimin Pispalan pihakirppiskierroksella Tampereella. Kännykkään sai ladattua kartan pihoista, joissa oli myyntipöytiä. Alue oli kuitenkin niin laaja, että pojat väsähtivät jo puolessa välissä, varsinkin kun ilmakin oli kohtuullisen kostea ja kuuma, joten kävelimme vain osan alueesta. Itse en löytänyt mitään muuta kuin alla näkyvän kukkaliivin. Pojille löytyi muutama kirja ja jotain leluja.

 Nämä muut vaatteet ja tuo ihastuttava kaulakoru tarttui mukaan lähikirpparilta, jossa pysähdyimme vielä kotimatkalla, kun kävin varaamassa pöydän itselleni ensi viikoksi.the KUKKAPEILI löytyi yllättäen netin kautta naapurikaupungista. Tuo vihreä väri on kyllä niin suloinen. Nyt riittää kukkapeilit tällä erää..TOSIN..ainahan niitä voi ostaa lisää jos sopivalla hinnalla löytyy. ;D

8 kommenttia:

 1. Oi ihanan värinen kukkapeili <3 Mulle kotiutui pari viikkoa sitten keltainen. Pitäis ehtiä kirjoittelemaan omaa blogia välillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm! Keltainen! Odottelen innolla uusia postauksiasi! :)

   Poista
 2. Kivoja löytöjä. :) Multa meni tällainen tapahtuma täysin ohi. Ehkä sitä olisi muuten voinut itsekin piipahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, loppujen lopuksi oli hyviä löytöjä.
   Aih, asutko sinäkin täällä suunnalla?

   Poista
 3. Nonni! Kiva tuo vihreä kuvastin :)
  Oikea asenne tuo, että saa kotiutua enemmän, kunhan hinta on passeli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni! Toinen peili löytyikin nopeammin kuin osasin aavistaa! :)

   Poista
 4. Kivat löydöt! Ihan mahtavasti sopii noi verhot tohon peiliin. Vihree kukkis olis eniten munki makuun, vaikka keltainen onki lempiväri. Lumppulassa oli just iltapikaisena kokovihree kukkapeili, hintakaan ei noussu kovin korkeeks, 41€. Oliskohan pitäny huutaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, verhot sopii hyvin tohon peiliin. Vaikka just unelmoin, että vaihtaisko makkariin eri verhot, kun noi on olleet niin "kauan". :D Mä tykkään kyllä tosi paljon tosta vihreestä. Melkein kivempi kuin se keltainen, joka mulla oli. :)

   Ton mun peilin hinta pysyi mun kipurajassa, jos muistat mikä se oli... ;)

   Poista