1. elokuuta 2014

Mairen päivää.

Tänään oli viimeinen työpäivä kesätyöpaikassani. Tunteet ovat ristiriitaiset. Olisihan se ollut kiva jatkaa työntekoa ja saada palkkaa, mutta tätähän tämä on. Nyt aion kuitenkin viettää pienen "kesäloman" ja pitää vapaata työnhausta. Viimeisen päivän kunniaksi tein töihin sateenkaarikakun. Oli hyvää, vaikka itse sanonkin.Näitä täytyis löytää lisää! Kokoelmissani on vasta kolme hillopurnukkaa. :)


Marimekon syksyn uutuuksia, rakastamani Sanna Annukan Kukkuluuruu-sarjan tuotteita en ole voinut vastustaa. Yksi peltipurkki on jo ostettu ja haluan ainakin vielä sen pikkuisen kipon. Muitakin Marimekon syksy-uutuuksia odotan innolla. Oijoi!Meidän nuorin sai ihanan "kesälahjan" tutuiltamme, Mini Fjällravenin. Ihania ootte!

4 kommenttia:

 1. Ihana kakku <3 Ja ihanaa kesälomaa, nauti ja rentoudu kunnolla :) Lähetän sulle pikku paketin sitten ensi viikolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥♥♥ Kyllä mä yritän rentoutua, vaikka työasiat varmasti pyörii mielessä.
   Oiiih, en malta odottaa pikku pakettia! ;D

   Poista
 2. No mutta kas! Mulla on ihan samanvärinen kånken mut tietty iso. On ne ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! Ne on ihania. Meillä on aikuisten versiona parikin eri väriä, mutta toi on eka Mini-versio. Ja joka kerta kun meidän pikkunen laittaa ton selkään niin mua alkaa naurattamaan, koska se on juuri oikean kokoinen neljäveelle. :DD

   Poista