19. elokuuta 2014

Lukko.

Nyt on totaalinen lukko päällä kaikessa. Inspiraatiot kaiken suhteen on ihan nollissa. Tekemättömiä töitä ja juttuja on kasapäin. Mikään ei vaan huvita. Pää olisi kyllä täynnä ideoita, mutta en saa aikaiseksi. Tavaroita pitäisi myydä pois, mahdollisen tulevan muuton takia, mutta en saa mitään tehtyä. Olisi helppoa kun porukkaa vaan tulisi tänne meille kiertelemään ja tyypit sais kysellä hintoja eri tavaroille ja viedä samantein mukanaan! :D4 kommenttia:

 1. ♥välillä on hyvä ottaa rennosti, kyllä se into ja voimat sieltä sitten palaa♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♥♥
   Miten vain pääsisi eroon siitä huonosta omastatunnosta kun vaan laiskottelee? ;)

   Poista
 2. Tuo marimekon uusi kuosi on ihana. Hassua monta kuvissa olevaa esinettä löytyy minunkin kotoani. Esim. nuo kultaiset bambit on meillä oranssina, mutta niillä ei ole tuollaista ketjua. Kiva värikäs blogi sinulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Kukkuluuruu on todella ihana. Tykkään muutenkin Sanna Annukan kuvituksista todella paljon. Siitä kankaasta pitää ainakin saada kassikin vielä kokoelmiin. :)
   Kultaiset bambit ovat äitini lapsuudesta. On saanut ne lahjaksi ollessaan paljon sairaalassa lapsena. Siksi ovat todella tärkeitä minulle. Olen kyllä nähnyt oranssinakin noita joskus jossain!
   Kiitos! Tykkään niin kovasti väreistä ja toivottavasti tulet uudestaankin käymään blogissani! ♥

   Poista