18. elokuuta 2014

Ikaalinen.

Oltiin eilen isolla porukalla taas Ikaalisissa ikU Cupissa pelaamassa ja kannustamassa jalkapalloa. Toisen ja kolmannen pelin välissä oli niin pitkä tauko, että ehdin kuin ehdinkin hilppaseen kirpputorille. Ja kyllä kannattikin hilppasta. :)Tämä tarjotin oli mielestäni löytö! Ja niin hyvä löytö olikin, että tämä lähes yritettiin ostaa minulta pois kassalla toisen asiakkaan toimesta. :DEntäs sitten tämä teerasia (tai niin hintalapussa luki). Todella ihastuttava! Vähän oli kärsinyt, mutta omaan makuun juuri sopivasti elämää nähnyt.
En tiedä miksi haalin näitä halinalleja? :D Ehkä siksi, että tykkäsin Halinalle-ohjelmasta lapsena aivan hirveästi. :)Pari kangaskasaa. Sinne jäi kyllä muitakin ihania, mutta en keksi niille mitään tekemistä. Vasemmanpuoleinen vois lähtee myyntiin, jos jotakuta kiinnostaa. :)Emalimukeja ei varmaan oo tarpeeksi (just joo!) ja nuo ruotsalaiset aamiaislautaset sulatti mun sydämen, vaikkei oo yhtään mun väriset.

7 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Varsinkin tarjotin ja purkki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tarjotin oli itseasiassa eka löytö tuolta kirpparilta ja ajattelin, että mikäs aarreaitta tämä onkaan! :D

   Poista
 2. Oi vitsi mitä löytöjä. Saako kysyä että millä kirpparilla kävitte? Ikaalisiin kun on kuulemma avattu toinenkin kirppis jonnekin, ite en ole käynyt kuin siellä yhdellä ja ainoalla kirpulla Teollisuustalontiellä, mutta tuntuu että siellä ei vaihdu tavara ollenkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siellä Teollisuustalontiellä kävin. En muita kirppiksiä sieltä tiedäkään. Enkä googlettamallakaan äkkiä löytänyt.

   Poista
  2. Enpä löydä minäkään googlella mitään, mutta semmoisesta kuulin. Pitänee soitella tietolähteelle jossain vaiheessa ja kysellä lisää.

   Poista
 3. Ihania asioita blogi täynnä, tuon halinallen(kin) kotiuttaisin heti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIITOS! Kävin tutustumassa sunkin blogiin. Tykkäilen!!! Ja tervetuloa lukijaksi. :)

   Poista