6. elokuuta 2014

Ekaluokkalainen, kävelee kuin nainen.

Syksy. Se on aina ollut kutkuttavaa aikaa. Aivan kuin elämä alkaisi aina uudestaan. Ihmiset heräävät kesätunnelmistaan. Päiväkodit ja koulut alkavat. Saa ostaa uusia vaatteita.
Nyt alkaa meilläkin suuri elämänmuutos, kun esikoisemme aloittaa koulun. Tunteet ovat ristiriitaiset. En haluaisi päästää meidän vauvaa vielä kouluun, mutta toisaalta olen ylpeä siitä, että meillä on kohta reipas koululainen perheessä.
Reppu, penaali ja kyniä on käyty ostamassa. Uusia vaatteitakin jonkin verran. Pelottavan ihanan kutkuttavaa aikaa.Muutama paita ekaluokkalaiselle. Oloasuhousut ovat kiven alla tuon kokoiselle. Siis ne sellaiset kivat housut. Kaupoista löytyy enää mustia, sinisiä tai harmaita. Tässä kohdassa pitäisi osata itse vääntää vaatteita lapsille.


Tuleva päiväkotilainenkin on saanut muutaman uuden rytkyn. Pienemmälle on vielä helppoa löytää nättejä vaatteita. Osa kirppareilta, osa kaupoista!
Ja iso kiitos Lindexille, ruskeiden velourhousujen paluusta!

4 kommenttia:

 1. Musta, harmaa ja sininen. On se älytöntä. Värejä kun on vaikka kuinka paljon ja silti pojilla ei oo paljoo valinnanvaraa. Mitenköhän kouluikäisillä tytöillä, onko niille vielä Cittarit täynnä pelkästään pinkkiä ja violettia? Onneks on Metsolat sun muut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kauhuissani jo 128 cm vaatteista kaupoissa (niin tyttöjen kuin poikienkin), mutta nyt kun ollaan 134 cm vaatteissa (eli siirryttiin isojen lasten vaatteisiin), niin nyt on tylsyys huipussaan! Järkyttävää! Nyt saa todella metsästää ja etsiä nättejä vaatteita ekaluokkalaiselle. En edelleenkään halua niitä pääkallo, monsteriauto, tekstipaitoja ja housuja. Enkä halua niitä samaisia tylsiä sinisiä, harmaita ja mustia vaatteita.

   Poista
 2. Meillä kuopus aloittaa ekaluokan ja samoja tuntemuksia vaikka luulin,ettei enää viidennen lapsen kohdalla niin jännitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Meillä ekat koulupäivät meni niin hyvin, että nyt ollaan jo kaikki rennommalla mielellä. :)

   Poista