15. elokuuta 2014

Asunto myyntiin.

Kirpparilta tarttui parilla eurolla mukaan sopiva ruskea ja nätti teline eteisen lipaston päälle. Tuntuu, että eteisen pöydälle kertyy aina kaikkea roinaa, joten nyt niitä voi kasata sitten tähän telineeseen...Ööö... ;)

Ollaan laittamassa meidän asuntoa myyntiin ja voin sanoa, että on aika ristiriitaiset ajatukset. Toisaalta olen valittanut tästä ahtaudesta nyt neljä vuotta, mutta onhan meidän toinen lapsemme syntynyt tänä aikana kun ollaan asuttu tässä ja meidän pienempi sanoikin, ettei halua muuttaa pois täältä. Onhan tämä ollut hänen kotinsa koko lyhyen elämänsä aikana.

Saimme välittäjältä tyydyttävän hinta-arvion asunnolle ja nyt pähkäilemme eri myyntivaihtoehtoja. Laitammeko välittäjälle, vai yritämmekö myydä itse vai vai vai...Toivotaan vaan, että asuntomme kelpaa jollekin ihanalle ihmiselle, pariskunnalle tai pienelle perheelle. ♥4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!
  Onnee myyntiin! Toivottavasti saatte hyvän hinnan. Onks uusi jo kattottuna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti saadaan kohtuullinen hinta, niin ei tarvitisi ottaa niin isoa lainaa seuraavaan asuntoon. Uutta ei ole vielä löytynyt, mutta tämä on pakko myydä, että saadaan toinen laina vanhan päälle. :/

   Poista
 2. ♥onnea asuntokauppoihin! (mulla on samanlainen kukkapeltiraisia :) )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Mullakin on kertynyt noita kukkarasioita jo kolmisen kappaletta muistaakseni... :) Ne on niiin ihania!

   Poista