10. heinäkuuta 2014

Kesän odotetuin päivä!

Huomenna on kesän odotetuin päivä. Kangasalan Restauranta. Ensimmäistä kertaa en pääse paikan päälle heti aamusta, koska olen töissä, mutta suoraan töistä aion viilettää sinne ja katsoa, mitä aarteita on jäljellä!. :)


***
Alla kuvia yhdestä tuunauksestani. Ostin sieltä työpaikkani läheltä olevasta kierrätyskeskuksesta kahdella eurolla tämän telineen, jonka maalasin oranssiksi ja nyt se toimii tarjotinnaulakkona. Voi olla, että laittelen siihen jotain muutakin esiteltävää. Tuli tosi kiva.10 kommenttia:

 1. Hieno teline!
  Jään odottelemaan postaustasi uusista löydöistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään. Oranssi väri sopi tuohonkin. ;)

   Poista
 2. No mää kans just sanoin, että huamenna on vuoden kohokohta. Siskon miäs ihmetteli, että mikäs ihme se sit on ja mää jouduin selittämmään, että no restaurantapäivät tiätysti! Harmi ettet sää pääse heti aamusta, mää meinaan sinne pyärällä polkasta heti alkuun. Kauhian hiano sun uusi keittiönkoristees! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meille lumppusille se on vuoden kohokohta. Kaikki ei vaan tajuu! ;DD

   Olipas huisin hauskaa nähdä sut siellä ja pörräillä ympäriinsä. Ehrottomasti pitää nähdä uudestaan!

   Poista
 3. On kyllä hieno teline! Pitäs omakin saada maalattua ni kehtais joskus laittaa seinällekin. Ja restauranta! En o koskaan ollu enkä pääse nytkään. Miks ihmeessä se pitää perjantaina järjestää, kysynpähän vaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jatkuuhan se viälä lauantainakin, eiköhän siälä oo sillonkin jottain tavaraa jäljellä. Ja syysrestauranta on lauantaina 23.8., sinne sit kans, se on Mobiliassa. :-)

   Poista
  2. Ai jatkuu, no sitten pitääkin pistää harkintaan! Vaikka työ ootta kummiskin jo rohmunneet sieltä parhaat aarteet. :)

   Poista
  3. Joo on se vielä huomennakin! Sinne vaan. Tosin se on vaan sit klo 7-14. Eli aikaisin pitää herätä. Siksi mä halusin sinne jo tänään. :)

   Poista
 4. Paljon tuttuja matkalla Restaurantapäiville :) pitäkäähän lystiä ja tehkää hyviä löytöjä!

  Todella magee tuo sinun tarjotinteline <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja löytöjä tuli tehtyä, vaikka tällä kertaa olin paljon harkitsevampi kuin aikaisemmin. Kohta tulossa postausta. :)

   Poista