8. kesäkuuta 2014

Bang bang! (he shot me down)

Buzzador-postaus:
Pääsin Buzzadorin kampanjaan, jossa testaukseen pääsivät Cillit Bang-tuotteita.
Kuvassa vasemman puoleinen pullo on saippujäämille ja suihkuun tarkoitettu vaahto, jolla pystyy pesemään vaivattomasti isojakin alueita.
Oikeanpuoleinen suihkepullo on tehopuhdistaja kylpyhuoneeseen.Kumpikaan tuote ei tuottanut tulosta meidän murheenkryyniin eli kodinhoitohuoneen altaan reunoihin. Siihen on kokeiltu tuotetta jos toistakin, mutta mikään ei ole tähän mennessä auttanut. Luonnossa altaan reuna ei näytä ihan noin pahalta. Salama näyttää karun totuuden.


Suihkun seiniin tuote toimi hyvin. Suihkuttelin vaahtoa laattoihin ja annoin vaikuttaa pari minuuttia. Näkyvät liat lähtivät vain kun päästin vettä laattojen päälle vaikutusajan jälkeen.
Suihkumme hanaan vaahto tepsi hyvin. Tosin jouduin aika kauan hinkkaamaan hanan osia ennen kuin siitä tuli noin kirkas kuin jälkeen kuvassa näkyy.
(Tässäkin salama näyttää karun puolen hanasta ennen putsaamista, paljaalla silmällä alkutulos ei ole läheskään noin pahan näköinen.)
Vaahtopullon käyttö oli melko hankalaa. Ensinnäkin pullo on sen verran iso, että sitä oli vaikea pidellä käsissä suihkutettaessa vaahtoa seiniin. Painike josta painetaan, on niin jykevä, että jouduin painamaan sitä välillä kaksin käsin, koska minulla on pienet kädet ja lyhyet sormet. Muutenkin aineen suihkuttaminen oli inhottavaa, koska vaahto valui koko ajan pullon kylkeä pitkin käsille ja teki pullosta liukkaan. Ajatus vaahdolla pesemisestä on kyllä hyvä, mutta toteutus hieman ontuu. Sitten mietin vielä pullon riittävyyttä, koska ensimmäisen pesukerran jälkeen tuntui jo, että pullo on melkein puolillaan. Ei kovin luontoystävällistä, jos yksi iso pullo kestää vain muutaman pesukerran.

ENNEN:

JÄLKEEN:


Sitten vielä tämä asia, joka jäi minulle mysteeriksi. Ennen ensimmäistä käyttökertaa suihkepullon kanssa luulin, että tuo suuttimessa oleva verkko pitää poistaa. Pienen repimishetken jälkeen tajusin, että ehkä se kuuluukin olla siinä (koska ei lähtenyt helposti pois). Suihkuttaminen on perin vaikeaa tuon verkon kanssa, koska aine valuu sormille, kun aine ei pääse kunnolla verkon läpi. Suihkeen kaari on siis kehno.
Jäin miettimään, että kuuluuko tuo verkko tuossa olla, vai oliko oma pulloni vain sitten viallinen?* Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa. 300 000 jäsentä (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti