18. toukokuuta 2014

Sisätilaharrastetta ja lätkää.

Tänään olisi ollut meidän lähistöllä yksi jos toinenkin katukirppis, mutta koska en pysty olemaan ulkona yhtään menemättä tukkoon, niin kävin sitten yhdellä isolla sisäkirpparilla. Kyllä mä sielläkin aivastelin, mutten ehkä niin paljoa kuin jos olisin pihalla kuljeskellut tuntikaupalla.Löysin sopivan pöytäliinan terassin pöydälle, kun annoin edellisen liinan Annalle. Mietin, että miten tämä on niin tutun näköinen, mutta kotona tajusin, että mullahan onkin täkki samasta kuosista. :)Retromuki ja ORANSSI kukkalasi. ♥

 

Tämä kangas löytyi euron tilkkupussista. Pussia ei saanut auki, joten oli täysi mysteeri minkä kuntoinen tai kokoinen tämä kangas oli. Hieman se oli sitten tuollainen läikikäs, mutta ehkä siitä saa jotain askarreltua.Kaunis kesäinen mansikkamuki. Tämä on sellainen iso versio.Nämä olivat huippulöytö! Vanhoja lasten aterimia. Harmi vaan kun ei ollut haarukoita. Ehkä ne oli jo ostettu pois siitä pöydästä.Ja sitten vielä täysi rulla vanhaa kontaktimuovia. Täytyy keksiä tällekin joku päällystettävä kohde.

***
Kohta alkaa Suomen jääkiekkopeli. Jännittää!
P.S. Pekka Rinne on Iiiihana! ;)

3 kommenttia:

 1. Oo toi tillkupussikangas, se on Maija Isolan "Mustasukkainen", Marimekolle suunniteltu vuosimallia 1967. Minulla on kanssa sitä iso liina, se on aivan ihana kuosi! Mahtavia löytöjä kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tietää! En itse tiedä ikinä kankaiden suunnittelijoita tai nimiä. Tuo näytti kyllä sellaiselta, että on 60- tai 70-luvulta.

   Poista
 2. Mulla on noita oransseja kukkalaseja yhtä vaille koko sarja alkuperäispakkauksessaan. Se pakkaus on melkeinpä hienompi kuin itse lasit, tarviikin kuvata se joku päivä omaan blogiin. Harmittaa kun hajotin yhden lasin kerran tiskatessa, on muuten yllättävän haurasta tavaraa... Melkein teki mieli joku aika sitten ostaa se yksi puuttuva kirpparilta, mutten raaskinut. Ettei vaan olisi juuri tuo samainen yksilö. :)

  VastaaPoista