24. toukokuuta 2014

ArWonta!

Kommenttien perusteella päädyin tällaiseen palkintoon.
Eli arvonnassa yksi palkintopaketti, johon kuuluu taustalla näkyvä keltainen kukikas kangas, joka on ommeltu pussilakanan malliin, mutta on siis auki molemmista päistä kokonaan. Mukaan tulee keskellä näkyvä tyynyliina, joka kuvassa hieman taiteltu. Sekä jonkun itsetekemä pieni kukkaro, joka ei ole kovin taidokkaasti koottu, mutta jos ei tykkää, niin kukkaron klipsin saa helposti purettua irti kankaasta ja voi itse tehdä mielekkäämmän jos haluaa. :)

Jokainen voi osallistua yhdellä arvalla, ja voi olla uusi tai vanha lukija. Arvontaan voi osallistua 31.5. klo 23.59 asti. Arvonnan suoritan sunnuntaina 1.6. ja ilmoitan silloin myös voittajan. Jos haluat, voit laittaa kommenttiin sähköpostiosoitteesi, mutta huhuilen voittajaa täällä myös nimellä/nimimerkillä.

Kommenttiin saa kirjoittaa jotain kivoja terkkuja minulle. ♥
Onnea arvontaan!16 kommenttia:

 1. Voi kun kivat palkinnot, osallistun siis :)

  VastaaPoista
 2. Jei! Kiva palkinto. Mukana oon :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tähän on osallistuttava :)

  VastaaPoista
 4. Ja kyllä. :) Ai kukkaroon kuuluu kiinnittää tuollanen avaimenperäketju! Mun uusissa kukkaronkehyksissä on nimittäin tuollanen "lisärako" ja mietin että mitähän varten. Mutta nyt sekin sitte selvis!

  VastaaPoista
 5. Mukana värikkäässä arvonnassa.
  Kiva blogi sinulla.
  -päivi-

  VastaaPoista
 6. Kyllähän noin kivoja palkintoja pitää tavoitella, eli ehdottomasti mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 7. Mukana olen :) Toivottavasti kesällä nähdään!

  VastaaPoista
 8. Oi että oi että oi että! Tollasella ruskeekukikkaalla pussilakanalla oon piänenä nukkunu! Ihana palkinto, voi ku voittaisin!

  VastaaPoista
 9. Hienoja palkintoja! Mukana ollaan:)

  VastaaPoista
 10. Kesäterkut toiselta retrohörhöltä!

  -Sannis

  VastaaPoista
 11. Mukana! On kyllä ihanat arvottavat, jospa kerrankin arpaonni kohtais. Pidän itsekkin paljon kirppisjutuista ja retroista, siksi seuraan juttujasi =)

  VastaaPoista
 12. Mukana arvonnassa! (Olen kylläkin ihan varma että osallistuin jo, mutta joko ole sokea ja tulee kahteen kertaan taikka sitten jossain on joku pugi, koska ei ole ensimmäinen eikä toinen eikä edes viides kerta kun kommentointi ei ole syystä tai toisesta onnistunut.)

  VastaaPoista
 13. I'm in! Ihanan pirteän värinen palkinto. :)

  j.m-87 (a) netti.fi

  VastaaPoista