26. huhtikuuta 2014

Lamputus.

Mies otti yllättävän rauhallisesti, kun kannoin taas uuden lampun kotiin kirpparilta. Ehdottamani paikka ei kuitenkaan sopinut hänelle, joten tämä jää odottelemaan sopivaa paikkaa.Kilkankalkan -lelu Fidalta.

 

Keltainen Arabian kuppi Fidalta, Arabian oranssi Pilvi-kuppi ♥♥♥ taviskirpparilta. Äitini muisteli, että mummollani olisi ollut noita pilvikuppeja kahvikuppeina. Eiiiiikä! Ja nehän on tietty heitetty menemään. Sydän itkee...Mutta se täytyy todeta, että mummollani oli silmää näteille kupeille, koska olisin ostanut varmaan itsekin nuo samat. :)Tosi miellyttävän värinen Nanson tunika 6€.Fidalta vanha hedelmäkulho, vai mikä lie. Tosi nättinättinätti.

8 kommenttia:

 1. Ihanat kupit ja hedelmäkori on tosi söpö. Muutenkin kivoja löytöjä oot tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hedelmäkori oli kiva löytö. Se maksoi 0,50€. :)

   Poista
 2. Oooh, ihania löytöjä taas! Etenkin kupit ja lamppu. Ja uusi hieno ulkoasukin, oi kun itekin joskus sais aikaseksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)
   Olen ammatiltani multimedia-tradenomi, joten siksi blogin layout on mulle tosi tärkeä. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Keltaisesta puuttuu pieni pala, mutta tulee kuitenkin muuhun käyttöön kuin juomiseen, joten ei haitannut.

   Poista
 4. En muista tommosta pilvikuvioo ennen nähneenikään. Ihana! Ja hedelmäkori käy varmaan leipäkoristakin, mulla on se just ettinnän alla (tai on mulla valkonen muavinen, mut haluan väriä). Kivat löyröt muutenkin. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen nähnyt joskus tuota Pilveä jossain, mutta niin kovalla hinnalla, etten ole raaskinut ostaa. Tuostakin puuttui lautanen, mutta ei haittaa.
   Hedelmäkori kävisi tosiaan vaikka mihin tarkoitukseen. Mietin, että siihen voisi laittaa myös vaikka koruja tai muuta pientä sälää kivasti esille.

   Poista