15. huhtikuuta 2014

Kotona ollaan!

Oltiin viikko Espanjassa Teneriffalla. Oli ehkä paras etelän reissu missä olen ollut. Ihanat muistot jäi ja söpö rusketus. Tuliaisia rahdattiin kilokaupalla. Heti alettiin kerätä rahaa seuraavaan reissuun. :DTässä näkymä meidän terassilta. Ei paskempi. ;)Koluttiin varmaan kaikki lähialueen supermarketit ja etittiin tapani mukaan erikoisia juomia. Kaikkea ei jaksanut kantaa Suomeen asti, mutta tässä osa. Kuin myös karkkeja ja keksejä, joita ei saa suomesta.
Kalinka-kaupasta löytyi Muksis-limskaa sekä ihanat maatuskakorvikset.
Ulkomailta pitää aina rahdata myös erilaisia kynsilakkoja. Tuli muutama ostettua.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Vaatetuliaisia en viitsinyt edes kuvata. :)

   Poista
 2. Voi korvikset! Onpahan ihanat! :) Ja aikast hyvät maisemat tosiaan! Mä alan huomenna listata, mitä tarttis ottaa reissuun mukaan. Kun ei liian usein missään reissaa, on aika homma miettiä esimerkiks paljonko ja mitä vaatetta tarttee mukana. Huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, korvikset pääsi tänään korviin. Nämä ovat kyllä erisöpöt. Maisemat oli tosiaan henkeäsalpaavat. Kuva ei anna oikeutta todellisuudelle. Joka aamu kun heräsi ja meni terassille seisomaan, niin tota vuorta vaan tuijotti, kun se oli niin epätodellinen. Aivan kuin se olisi piirretty tuonne maisemaan.
   Meilläkin oli paljon turhaa tavaraa mukana. Esim. kaikilla joku 6 paria sukkia, eikä niitä käytetty kuin tulo- ja lähtöpäivinä. Mutta kun ei voinut tietää varmasti kuinka lämmintä tai kylmää säätä on.

   Poista
 3. Muksislimpsaa! :-D
  Mulla on tapana aina maistella ulkomailla jogurtteja. Parhaat on olleet Prahan kiivi- ja Madeiran kookosjogurtit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Muksis-limska oli hauska löytö! Kalinka-kauppa oli muutenkin hieman hämmentävä kokemus. Kassalle mennessä myyja alkoi yhtäkkiä puhua mulle suomea venäjän-aksentilla. Menin niin sekaisin, etten tiennyt pois lähtiessäni, että sanonko "kiitos", "thank you" vai "gracias", vai olisko sittenkin pitänyt sanoa "spasiiba". :D

   Poista
  2. Jogurtit on kyllä hyviä ulkomailla. Parasta jogurttia mitä itse olen syönyt ulkomailla oli ehdottomasti Lanzarotella. Se oli jotain niin taivaallista. Maku oli muistaakseni vanilja tai sit vaan luonnonjogurtti, mutta se oli niin hyvää! Nam!

   Poista