16. huhtikuuta 2014

Kirpputorivieroitus.

Jännä juttu, kun oltiin reissussa, niin en yhtään kaivannut kirpputoreja. Nyt oli kuitenkin mukava piipahtaa parilla lähikirpparilla matkan jälkeen.Hauska vanha kukkamekko, joka ei tietenkään mennyt kiinni daisareitten kohdalta, mutta tämä on ihan nätti aukikin pidettynä. Saattaa mennä jossain vaiheessa kuitenkin myyntiin.Pieniv virkattu kukkapeitto.Todella makee vakosamettikassi itselleni kesäksi. Maksoi 1€.Fidalta löytyi Tampellan Huomenta-seinävaate. Nallen tyynyn kohdalla oli pieni tahra, jota koitan saada tahranpoistoaineella pois. Toivottavasti lähtee.Ja kaksi aiempaa kuppia sai kaverit samanmoisista, mutta tummemmalla pohjalla.
Kivat löydöt siis heti reissun jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Onpa sua kyllä onnistanutkin! Kai se tekee toisaalta ihan hyvää välillä pitää kirpparitaukoa -tai ainakaan käydä samoilla liian usein kun sitten ei jaksa kunnolla katsellakaan kun huomaa vaan jo tuttuja tavaroita. Mä kävin eilen ekan kerran Ellensissä ja se oli kanssa ihan kiva paikka. :) Fidallakin ajattelin käydä mutta sitten laiskotti. Viime viikolla kävin kääntymässä oven takana todetakseni, että se oli jo mennyt kiinni.
  Sammarikassin mäkin muuten elämääni tarttisin -nyt sen ymmärsin kun sun kuvan näin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sammarikassi on kyllä muuten aivan älyttömän upea löytö. Testailin sitä eilen ja oon niin ylpee siitä. Mun äitikin tykkäs siitä. Eipä löydy kaupoista tollasia aarteita!

   Poista
 2. Hyvät löydöt, tosiaan! Mut taas jaksan ihailla tota sun kelta-valkosta virkattua peittoos, niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Se peitto on kyllä ihana. Mutta vaikka se on kirpparilta ja vähän rikkikin, niin miehen mielestä sitä pidettäis vaan juhlapäivinä ja viikonloppuna. Mun mielestä se pitää viritellä sängyn päälle joka päivä. Miehet on joskus outoja... :)

   Poista