3. helmikuuta 2014

Kangastaivas.

Viime aikoina on jostain syystä tullut tehtyä huippulöytöjä retrokankaissa. Nyt pitää alkaa jo vähentään toisesta päästä, kun tilaa loppuu muuten kesken. Ja ehkä pitäisi taas piristyä ja alkaa tekeen jotain ompeluhommiakin.


Nämä kolme söpöistä kangasta löytyi eräältä ihanalta ihmiseltä tästä meidän lähettyviltä.

 

Kirpparilta hauskat palloverhot, jotka meinasin keittiön ikkunaan, mutta pelkään pahoin, että ne onkin liian pienet. Täytyy vielä mallailla uudestaan pesun jälkeen.


Huippukaunis ja keväinen pussilakana kirpparilta. Väääääähän rypyssä, mutta oli pakko kuvata ennen pesukoneeseen heittoa. ;D


Tampellan erikoista pingviinikangasta löytyi kans kirpparilta. Muutamassa pinkussa oli vähän tahroja, mutta toivon, että ne lähtevät pesussa. En ole koskaan nähnyt tätä kangasta missään. Osaako joku kertoa tästä jotain, kun en googlettamalla löytänyt oikein mitään?

4 kommenttia:

 1. Aikamoisia löytöjä oot tehny. Määkään en oo nähny ennen tommosta pingviinikangasta, tosi hiano! Ompele verhoon jatkoks sivuille jottain yhtä pirtsakkaa kangasta, jos se on liian kapee ikkunaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy mietiskellä mitä tosta pinkkukankaasta keksisi.

   Poista
 2. On noi pingviinit kyllä komeet! En kanssa löytänyt googlaamalla mitään niistä kun koitin myös bongauksen jälkeen selvitellä että onko nää arvoltaan lähemmäs miljoonan. Olikohan toi keltanen pussilakana samasta paikasta?
  Mun eteen pompsahti Lumppulassa ku tilauksesta sen ihmisen nimi joka niitä tarroja myi! Tilasin kolme vaaleen turkoosia koristamaan omaa lootaani. Jes! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pussilakana oli tosiaan samasta paikasta. :)
   Hyvä että tarratyyppi löytyi!

   Poista