27. tammikuuta 2014

Töitä pukkaa.

Vähän kuin yllättäen mulle soitettiin viime viikolla, että kiinnostaisiko minua uusi työkokeilupaikka vähän eri alalta. Toki innostuin heti, koska en ollut ko. paikkaa edes hakenut. Nyt on paperit jo laitettu eteenpäin ja odotellaan työkkärin päätöstä. Helmikuussa pitäisi aloittaa uusien töiden parissa. Tottahan olen innoissani tästä mahdollisuudesta, mutta rahatilannettamme tämäkään työtarjous ei auta, koska en saa palkkaa. Yritän pitää kuitenkin mielen avoimena ja ottaa tästä kaiken hyödyn irti, mitä otettavissa on.Vihdoin raaskin korkata tämän ihanan Tukholmasta ostetun vadelmalimpparinkin. Siis kattokaa nyt miten söpönen tölkki! :) Ja makukin on kohdillaan, totta vie!


Norsurivini sai jatkoa, kun löysin tosi hyväkuntoisen KELTAISEN säästönorsun kirpparilta. On se nätti!

8 kommenttia:

 1. Toivotaan, että harjoitus poikisi vakipaikan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vakipaikkaa ei ilmeisesti ole missään tapauksessa tiedossa, mutta jos nyt edes jotain saisi tai muuten auttaisi työnhaussa taas tämäkin työkokemus. :)

   Poista
 2. Onnee töihin! Toivottavasti se poikii hyvän työpaikan. Nätit norsut tosiaan. :-)

  VastaaPoista
 3. Onnea työharjoitteluun! Toivottavasti se auttaa löytämään vakipaikan :) Ihanat norsut!

  VastaaPoista
 4. Onnea työkokeiluun!
  Itselleni aiemmin työkokeilupaikka poiki ihania ihmissuhteita, sekä olen silloin tällöin ollut käytettävissä oleva hätävara kiireapulaisena (mm. ennen joulua) vaikka yrityksellä ei ollut mahdollista työllistää vakinaiseksi. Eli oman kokemuksen mukaan ei siitä haittaakaan ole, että toimii hetken "ilmaisena työvoimana". Tosin tiedän myös paikkoja, joissa häikälemättä käytetään hyväkseen harjoittelijoita, eikä ole aikomustakaan palkata ketään oikeasti. Onneksi näitä paikkoja on harvassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin viime syksynä jo ensimmäisessä työkokeilussa, ja sen kautta myös poiki sijaisuuksia, mutta koska minulla ei ole alan koulutusta, niin pitempiaikaista työtä ei tietenkään ole tarjolla.
   Katsotaan miten nyt käy, kun tämä ala liippaa jo hieman omaa koulutustani. Ei ole tällä kertaa ainakaan koulutuksesta kiinni pidempiaikaisen työsuhteen saaminen, mutta muuten tämä "lama" tarkoittaa sitä, ettei yritykset halua palkata ketään.
   Itse olen seurannut läheltä ja kuullutkin, että näitä hyväksikäyttöfirmoja on valitettavan paljon nykyään.

   Poista