28. tammikuuta 2014

Tavara kiertoon.

Kyllähän sieltä kirpparilta aina jotain mukaan lähtee muista pöydistä, kun omaa pöytää käy siivoamassa. :D
Pyöreä sydänpöytäliina sekä ihan huikeet vihreäraitaiset verhot, jotka menee melko varmasti pesun jälkeen makkarin ikkunaan! :) Jei. Ja nämä yhteensä 4€. ♥


4 kommenttia:

 1. Wau! Mä varasin nyt kahdeksi viikoksi pöydän ja koitan pysyä lujana siivousreissuilla. Tänäänkin vaan tyynesti kävelin kassalle, maksoin pöytävuokran ja kävin tsekkaamassa missä se pöytä oli. Jotain siinä eksyin jo hypistelemään mutta kun koitin äsken palautella mieleen mitä, niin enpä enää muista. Ei tainnu sit ihan elämälle tärkeä asia kuitenkaan olla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistan! Se oli villanen ruusuhuivi eurolla. Oon ite allerginen villalle elikkä kaulahuiveja en pysty pitämään ja aattelin siinä hetkessä tietty sen jälleenmyyntiarvoa. Onneks tulin järkiini ja muistin että oon juurikin yrittämässä hankkiutua eroon reilusta kahdesta Ikea-kassillisesta turhuuksia. Jäi huivi hyllyyn. :D

   Poista
  2. Siis hiplailtiinkohan samaa huivia?? Se kävi tänään mun korissa, mutta totesin sen olevan liian kutittava ja vein sen takaisin. ;)

   Poista
  3. :D Ja samahan se sitten oli! Mä en tiedä mitä tulis jos lähtis jonkun semmosen kanssa kirpparille joka tykkää samoista jutuista ku ite! Mun vakikirppiskamu on onneks ihan toisin suuntautunu. :D Ja suurimman osan kerroista mä käynkin ihan ittekseni vaan. Sitä kun ei ikinä tiiä miten kauan mulla vierähtää jonkun kangaspinon kanssa..

   Poista