9. tammikuuta 2014

Rytkyjä kirpparilta.

Se on tosi harvoin, kun meikäläinen löytää itselleen vaatteita kirpparilta. Tällä kertaa onnisti ja oikein reilulla kädellä. Tällä hetkellä ei tunnu rahat riittävän uusiin vaatteisiin, mutta silti niitä olisi saatava, joten lähdin varta vasten kirppareille kiertämään sillä ajatuksella, että nyt pitää saada vaatekaapin täytettä pienellä rahalla.
Tämä ihanuus pomppasi vastaan 4 €:lla. Tosi söpö mustavalkoinen pallomekko. Oli justiinsa mun kokoa. Tissien kohta ei ihan täydellinen, mutta sauma menee ehkä ½-1 sentin verran väärässä kohdassa, joten ei haittaa.Tässä vielä lähikuvaa etunapeista. ♥Tämä ei todellakaan ole mun väriä, mutta oli muuten niin söpö, että oli pakko ostaa. Katotaan jos keksin sen kanssa jotain sopivaa muuta vaatetta. Tääkin oli justiinsa mun kokoo. Harvinaista herkkua siis!
Lisäksi löysin vielä harmaan tosi nätin perushameen. Sitä en muistanut kuvata. Kolme vaatekappaletta kuitenkin löytyi ja kaikki samalta kirpparilta!Aika hassu sattuma, kun justiinsa tänään meidän esikko sanoi, että jos löydän kirppareilta Risto Räppääjä kirjoja, niin pitää ostaa. Lupasin kyllä, mutta tiesin, ettei niitä ihan heti kohdalle osu.
Ja sitten kuin tilauksesta, löysin kuin löysinkin heti Hilpuri Tillin kirpparilta TÄNÄÄN. Tää on tosi kiva kirja. Oon lukenut tätä lapsille päiväkodilla.

Sitten löysin Janoschin, Oi ihana Panama. Tää on tuttu omasta lapsuudesta. ♥

4 kommenttia:

 1. No mutta kylläpä on pallohame!! Mua vastaan ei oo laisinkaan tuommoset kulkenu! Ja luulenpa että kävit yhdellä kirpparilla, jossa mä poikkesin viime viikollakohan se oli. Erään Siwan lähellä.. ;) Hypistelin nimittäin samaa Panama-kirjaa mut sitten tulin viime hetkillä muka järkiini ja jätin sen hyllyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä tulit heti mieleen kun näin ton pallohameen. Ajattelin, että kelpais varmaan sullekin. :)

   En muuten ostanut tota kirjaa Siwan vierestä vaan keskustasta. Mutta se voi silti olla sama kirja, koska luulen, että ostin ton trokaripöydästä. Juttelin just tänään yhden trokarin kanssa kirpparilla. Mietiskelin jo siinä, että pitäskö itteki alkaa. Tienaiskohan sillä tarpeeksi, jotta elättäis perheensä? :D

   Poista
  2. Hah! Sun pitää sitte väijyä vuoronperään kaikilla suosituilla kirppareilla viimesen tunnin aikana kun ihmiset tuo uusia tavaroita pöytään. Jos näät sen trokarin vielä niin kysys piruuttas onko sillä muuta työtä vai tienaako pelkällä tolla! :D

   Poista