15. tammikuuta 2014

Lärveiset Tukholmasta.

Käytiin piipahtamassa Ruotsin maalla risteilyn merkeissä. Voi että olikin rentouttava reissu. Päätin jo ennen matkaa, etten aio kertaakaan käydä lukemassa sähköpostia, enkä muuten somettele. Kyllä huomasi, että rentoutuminen oli taattu kun ei tarvinnut koko ajan kytätä maileja ja uusia mahdollisia työpaikkoja. Facebookkiakaan ei tullut ikävä. Eikä sitä himputin Candy Crushia, johon oon valitettavasti jäänyt koukkuun.

Tuliaisia tuli ostettua tällä kertaa melko vähän. Yritettiin etsiä maista edes yhtä kirpputoria, mutta ei löydetty. Ostokset olivat siis lähinnä karkkeja ja alkoholia* (*=Vesimeloni Breezereitä, kun niitä ei maista saa.).

 

Åhlensilla käydään aina tutkailemassa ruokapuolikin, jos löytyis jotain, mitä ei Suomesta saa. Löytyhän taas kaikkee jännää. Esim. suklaapopcorneja, joita ei enää myydä suomessa, en tiedä miksi??
Ostettiin myöskin Amerikkalaista Colaa sekä muita erikoisia limskoja ja energiajuomia. Pitäiskin varmaan perustaa blogi, missä testailen erilaisia juomia, koska ostan niitä aina kun jotain uutta tulee kauppoihin.Marimekon IIIIHANA Puketti Iso kukkaro, josta olen haaveillut. Tämä löytyi laivalta.Ja tämä Swedish Details-kirja, jota en ole muka aikaisemmin raaskinut ostaa. Nyt se lähti mukaan ja on täynnä toinen toistaan ihastuttavimpia kuvia, joita voisi katsella vaikka kuinka kauan.
Tuon takana näkyvän sydänpurkin kun joskus löytäisi jostain...OIH!

10 kommenttia:

 1. Siis minäkin haluan laivalle!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laivalla on kyllä mukava käydä aina silloin tällöin. :) Me saatiin onneksi ilmainen matka tällä kertaa.

   Poista
 2. Luulenpa, että onkin välillä hyväksi irtautua koneelta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä teki hyvää. Taas tässä koneella istutaan ja stressiä pukkaa! Heh. :D Tosin tämä blogin päivittäminen on ihanaa ja rentouttavaa, mutta sitten kaikki muu....

   Poista
 3. Kirja vaikuttaa mielenkiintoselta! :) Mä kävin tänään kirpparilla enkä taas voinu vastustaa yhtä ihanaa pussilakanaa. No, onneks mä olen myös parin viikon aikana myynyt kolme. :D
  Onnenterkkuja synttärisankarille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirja on mielenkiintoinen. Kannatti ostaa.
   Mulla alkaa olemaan vieroitusoireita kun en ole päässyt moneen päivään kirppareille! ;D
   Kerron terkut sankarille. :)

   Poista
 4. Tee ihmeesä blogi, jossa testaat juomia! Mua ainaki kiinnostais kauheesti.
  Kivan olonen reissu ja onnittelut multakin, se onkin jo iso! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy harkita tuota blogia. ;)

   Juu, mun eka vauva on jo iso! :/

   Poista
 5. Ihanaa että rentouduit kunnolla :) Tosi mielenkiintoisen näköinen kirja! Täytyykin saada tuo jostain käsiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siellä olisi voinut olla vielä muutaman päivän.
   Tuo kirja on kyllä aivan mieletön. En ole löytänyt sitä mistään Suomesta, joten nyt oli pakko ostaa, kun sitä olen katsellut jo aikaisemmin.

   Poista