16. tammikuuta 2014

Kaurapelto.

Reissumme takia, en ollut päässyt kirppareille "moneen päivään". Tänään korjasin tilanteen ja hyvillä mielin ajelin kotiin reissultani.

 

Pitkästä aikaa tein kunnon löytöjä Fidalta. Sarviksen ruskea iso kulho ja vieläpä kannella! On erittäin hyvässä kunnossakin. Ehkä mun täytyy alkaa jo laittaa eteenpäinkin noita Sarviksen isoja kulhoja, koska niitä näyttäis olevan nyt kaapissa jo viisi kuusi kappaletta! Toisaalta ne on aivan älyttömän hyviä kaikenlaiseen tarjoiluun: salaatille, popcorneille ja sipsille jne.!

 

Tämä pikku-ukko oli vaan niin söpö, että ostin sen, vaikkei meidän lapset enää tällaisilla varmaan leiki. ;)


Sitten löysin tätä samaa kuosia olevan pussilakanan, jota multa löytyy myös aluslakanana.

 

Pekan perheet -lottopeli oli hauska löytö!


Ja viimeiseksi paras löytöni. Tämä löytyi Fidalta myös. Riitta Liisa Kuusiholman Kaurapelto -verho. Valitettavasti näitä oli vain yksi kappale, mutta oli niin ihanan värinen, että kyllä tämän johonkin ikkunaan voi ripustaa kevään tullen. Oih!

8 kommenttia:

 1. Ihania löytöjä! Minäkin olisin ostanut varmasti tuon ukkelin, on nimittäin hauska :D

  VastaaPoista
 2. Mulla on kanssa hirveesti noita sarviksen kulhoja, montaa kokoa ja muotoa. Pakko on ollu ostaa aina jos sopiva tulee kohdalle, vaikka entisetkään ei meinaa mahtua kaappiin :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei ainakaan hyväkuntoisia voi jättää kirpparille. Paitsi punaisia olen kyllä jättänyt monet kerrat. Se väri ei vaan säväytä sitten yhtään ja niitä on tietysti eniten tarjolla kirpuilla.

   Poista
 3. Vitsi, mitä löytöjä! Tuo verho on hieno!!!

  VastaaPoista