1. joulukuuta 2013

Haipakkaa.

Tänään laiteltiin vähän joulua meille kotiin, ensimmäisen joulukuun päivän kunniaksi. Kuvista tuli niin huonoja pimeyden takia, että tässä vain pari kehnoa otosta.

Oma tuleva viikkoni on aikamoista haipakkaa. En itse tykkää hirveän kiireisestä elämästä ja pyrin siihen, että viikossa olisi muutamia sellaisia päiviä, jolloin ei olisi mitään menoa ja saisi tehdä ihan omia juttuja. Nyt kuitenkin tahtomattami menoa on kertynyt aivan hirveästi koko viikoksi. Pientä stressiä lisää vielä se, että olen ollut taas koko viikon jossain ihmeen flunssan tapaisessa. Onneksi osa menoista on tosi kivojakin! Eniten odotan perjantaita, jolloin on kyllä niin jännä päivä, ettei mitään rajaa. ;)Ihastelin Romulyylin blogissa esittelemää henkarijoulukoristetta ja tein siitä oman versioni. Ei nyt ihan niin viehkeää tullut kuin Riitta Sinikalla, mutta ihan hauska kuitenkin. On muuten livenä kivemman näköinen kuin tuossa kuvassa. :D

 

Ja tässä mun oma suklaakalenterini, josta mies kyllä nappasi heti ekan luukun suklaan omaan suuhunsa aamulla. Ehkä se on sitten meidän yhteinen, niin kuin koko elämämme muutenkin! ;)
Tässä kalenterissa on muuten 25 luukkua!?


Mukavaa joulukuun alkua kaikille!
♥♥♥

2 kommenttia: